- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Firma Kabanos Kojs Mirosław i Joanna Kojs-Kowalczyk Spółka Jawna Przepyszne Wędliny To Nasza Specjalność
Nasza firma to sprawdzony producent tradycyjnych wędlin . Do ich przygotowania wykorzystujemy najwyższej jakości mięso z własnych ubojni. Oferujemy swojskie wędliny , powstałe na bazie tradycyjnych receptur. Ich smak został doceniony przez wielu zadowolonych smakoszy. Prowadzimy zarówno sprzedaż hurtową, jak i detaliczną na terenie kraju, a także ...
Wybrane opinie o firmie
Jestem w totalnym szoku w stosunku do producenta.Zgłosiłam drobną usterkę.Skontaktowano się ze mną tego samego dnia a następnego dnia był u mnie przedstawiciel firmy zprzeprosinami i paczką pełną gadżetów i wyrobów wędliniarskich najwyższej jakościGorąco polecam tę firmę pełny profesjonalizm i szacunek dla klijenta.Dziękuję,pozdrawiam.
Witam.Mieszkam na Śląsku.Dopiero miesiąc temu trafiłam na Wasze wyroby.Są wyśmienite.Od tego dnia nie kupuję szynek z innej firmy.Chyba zostanę Wam wierna Mam pytanie,czy można Wasze wyrobu kupić przez internet.?.Pozdrawiam Halina Wirtel
Staropolska Strzecha Masarnia
Wyraźny smak mięsa, idealnie dobrane przyprawy takie jak majeranek, pieprz, czosnek czy ziele angielskie oraz aromat nadany w procesie wędzenia wyróżniają wyroby Staropolskiej Strzechy z Sierpca. Rodzinne przepisy wzbogacone o doświadczenia kolejnych pokoleń pozwalają na przygotowywanie smacznych i zdrowych produktów, które nadają się do codziennego ...
Herold sp.j.
... Naszymi klientami są odbiorcy hurtowi i detaliczni. Co produkujemy w naszej masarni? W naszej masarni produkujemy: wędliny cienkie, np. zblewską, jarmarczną, toruńską, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowską suchą i parzoną, kanapkową, piwną, szynkową, delikatesową drobiową, czy np. jałowcową, wędliny surowe - polską, kaszubską, metkę, białą surową, wyroby podrobowe - pasztetową wiejską, wątrobiankę, salceson biały i czarny, kaszankę, pasztet zapiekany, wędzonkę - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynkę wędzoną, ogonówkę, polędwicę sopocką surową i parzoną, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.6
na podstawie średniej opinii z 4 wizytówek.