Wyraźny smak mięsa, idealnie dobrane przyprawy takie jak majeranek, pieprz, czosnek czy ziele angielskie oraz aromat nadany w procesie wędzenia wyróżniają wyroby Staropolskiej Strzechy z Sierpca. Rodzinne przepisy wzbogacone o doświadczenia kolejnych pokoleń pozwalają na przygotowywanie smacznych i zdrowych produktów, które nadają się do codziennego spożycia oraz uświetniają najważniejsze uroczystości. Wyroby masarni można podawać na kanapkach, jako samodzielne przekąski, a także w wielu przypadkach na ciepło. Dotyczy to szczególnie
kiełbas i kaszanki pasującej na grilla.
Oferta masarni Staropolska Strzecha obejmuje między innymi takie produkty, jak:
- kabanosy,
- schab pieczony,
- salceson,
- boczek pieczony,
- parówki,
- biała kiełbasa,
- polędwica łososiowa,
- kiełbasa krakowska,
- szynka wędzona w siatce,
- kiełbasa sierpecka.
Dużą popularnością cieszą się również
szynki, takie jak wołowa wędzona i chłopska oraz kiełbasy, np. krakowska sucha, parówkowa, kasztelańska i biała. Firma ma także w ofercie
pasztetową i wiele innych wyrobów podrobowych.
Więcej informacji dotyczących oferty masarni Staropolska Strzecha znajdą Państwo na stronie internetowej.