Od wielu lat zajmujemy niekwestionowaną pozycję lidera w produkcji
wędlin na krajowym rynku, czego najlepszym potwierdzeniem jest liczne grono stałych odbiorców naszych produktów.
Co jest priorytetem dla masarni Herold ze Zblewa?Priorytetem jest dla nas dostarczenie Klientom
wyrobów wędliniarskich, które nie tylko zachwycają smakiem i aromatem, ale przede wszystkim wysoką jakością. Opieramy się na tradycyjnych recepturach, nasze wyroby w większości są wędzone w tradycyjnych wędzarniach na drzewo, a jakość wyrobów potwierdzają przyznane nam dyplomy i certyfikaty, m.in. na konkursie Polskiego Producenta Żywności w roku 2003 i 2004.
Czy w masarni są spełnione normy unijne w zakresie produkcji?Spełniamy wszystkie restrykcyjne normy unijne w zakresie produkcji oraz posiadamy niezbędne pozwolenia na sprzedaż mięsa w kraju i na terenie całej UE. Naszymi klientami są odbiorcy hurtowi i detaliczni.
Co produkujemy w naszej masarni?W naszej masarni produkujemy:
- wędliny cienkie, np. zblewską, jarmarczną, toruńską, serdelki i parówki cienkie
- wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowską suchą i parzoną, kanapkową, piwną, szynkową, delikatesową drobiową, czy np. jałowcową
- wędliny surowe - polską, kaszubską, metkę, białą surową
- wyroby podrobowe - pasztetową wiejską, wątrobiankę, salceson biały i czarny, kaszankę, pasztet zapiekany
- wędzonkę - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynkę wędzoną, ogonówkę, polędwicę sopocką surową i parzoną
Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki.
Zachęcamy serdecznie do odwiedzenia naszych sklepów i degustacji znakomitych krajowych produktów. Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę oraz korzystne ceny.