Dodatkowe dane

Godziny otwarcia:
Pn.
08:00 - 16:00
Wt.
08:00 - 16:00
Śr.
08:00 - 16:00
Cz.
08:00 - 16:00
Pt.
08:00 - 16:00
Sb.
07:00 - 14:00
Nd.
Zadzwoń i sprawdź
Dane rejestrowe:
NIP: 7282480717
REGON: 473156170
Rok założenia:
2003

Polecane oferty

W ofercie firmy znajdują się produkty dostosowane do zróżnicowanych potrzeb klientów. Siatki wędlin...
Do najzdrowszych i najłatwiejszych do przygotowania mięs bez wątpienia należą mięsa drobiowe, szcze...
Sekret smaku naszych wyrobów tkwi w jakości i recepturze. Otrzymujecie państwo produkty najwyższej ...
Klienci mogą liczyć z naszej strony na sprzedaż wysokiej jakości mięsa wołowego oraz drobiowego. Pr...

O firmie

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski prowadzimy w Koluszkach, w województwie łódzkim. Od 1995 roku produkujemy wyśmienite wędliny i sprzedajemy je w licznych sklepach. Mamy punkty sprzedaży w Łodzi, Koluszkach, Tomaszowie Mazowieckim i w innych lokalizacjach.

Oferta

W Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Piekarski dbamy o wysoką jakość wyrobów. Mięso pochodzi od sprawdzonych polskich dostawców, a jego obróbka jest przez cały czas monitorowana. Klientom oferujemy surowe mięsa wieprzowe, wołowe i drobiowe, np. z kaczki, kurczaka i indyka. Ponadto wytwarzamy z mięsa różne wyroby smakujące doskonale na zimno i na ciepło. W procesie produkcji nie używamy konserwantów, tylko naturalnych przypraw, które nadają wędlinom niepowtarzalnego smaku!

Tradycyjne receptury i nowoczesne technologie, które wdrożyliśmy w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Piekarski, sprawiają, że nasze wyroby mięsne są zawsze smaczne i świeże! Dotyczy to m.in. wędlin kanapkowych. Wśród nich znajdują się mielonka, szynka z indyka, mortadela, pieczeń rzymska, salami firmowe, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha, a także szynka konserwowa. Wytwarzamy również wędliny podrobowe, takie jak:
  • kaszanka,
  • salceson włoski i z ozorkiem,
  • pasztet z żurawiną i z pieca,
  • pasztetowa delikatesowa i firmowa.
Z najwyższej jakości mięs i mieszanek przypraw powstają też kiełbasy cienkie. Polecamy kiełbasę białą, myśliwską, podwawelską, Bohuna, a także kabanosy, frankfurterki i parówki, np. Kubusie dla dzieci. Ponadto wędzimy i pieczemy. Oferujemy takie wędliny jak:
  • boczek wędzony,
  • baleron,
  • ogonówka,
  • polędwica łososiowa,
  • schab z pieca i szynka z pieca,
  • szynka biała,
  • boczek cygański,
  • karczek chłopski.
Uzupełnieniem naszej oferty są wyroby prosto na stół wiejski. Mamy szynkę z nogą, warkocz i koronę.

Więcej informacji o wyrobach z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Piekarski udzielamy telefonicznie i e-mailowo. Zachęcamy do skosztowania naszych wędlin!

Kontakt

Kontakt Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski, Koluszki

Szukasz wykonawcy?

Napisz czego potrzebujesz, a my bezpłatnie znajdziemy fachowców w Twojej okolicy.

Dziękujemy za wysłanie zlecenia.

Oczekuj na ofertę przesłaną na wskazany e-mail

Wystąpił błąd

Spróbuj jeszcze raz później

Słowa kluczowe

Opinie (0)

Opinie o firmie Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski


WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.

Ocena w gwiazdkach (do 5) jest średnią arytmetyczną wszystkich ocen wystawionych w ramach opublikowanych niżej opinii.