- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Masarnia Staropolska Strzecha
Wyraźny smak mięsa, idealnie dobrane przyprawy takie jak majeranek, pieprz, czosnek czy ziele angielskie oraz aromat nadany w procesie wędzenia wyróżniają wyroby Staropolskiej Strzechy z Sierpca. Rodzinne przepisy wzbogacone o doświadczenia kolejnych pokoleń pozwalają na przygotowywanie smacznych i zdrowych produktów, które nadają się do codziennego ...
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski
... Wśród nich znajdują się mielonka, szynka z indyka, mortadela, pieczeń rzymska, salami firmowe, kiełbasa żywiecka, kiełbasa krakowska sucha, a także szynka konserwowa. Wytwarzamy również wędliny podrobowe , takie jak: kaszanka, salceson włoski i z ozorkiem, pasztet z żurawiną i z pieca, pasztetowa delikatesowa i firmowa., Z najwyższej jakości mięs i mieszanek przypraw powstają też kiełbasy cienkie . ...
Hildegarda Sp. z o.o.
W krakowskim sklepie Hildegarda zaopatrzą się Państwo w zdrową żywność wyprodukowaną z wykorzystaniem naturalnych składników i surowców. Kupując w nim otrzymujecie Państwo gwarancję najwyższej jakości i składu zgodnego z oryginalnymi recepturami św. ...
Damian Wojas Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa
Wylewki maszynowe wykonaliśmy już w wielu obiektach usługowych, handlowych, medycznych i oświatowych. Z naszych usług skorzystały hotele, placówki muzealne, a także szpitale. To nasze posadzki zdobią krakowskie Sukiennice, a także zapewniają bezpieczną pracę w Szpitalu Uniwersyteckim przy ulicy Kopernika Mikołaja w Krakowie. Wylewki z miksokreta okazały się także bardzo designerskim pomysłem na wykończenie 5-gwiazdkowego i luksusowego Hotelu Sheraton. ...
Herold sp.j.
... Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.6
na podstawie średniej opinii z 7 wizytówek.