- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Bacyniok II Joanna Kędzierska
Głównym przedmiotem działalności firmy Bacyniok II jest wytwarzanie wyrobów wędliniarskich. Zajmujemy się przetwórstwem mięsa drobiowego, wieprzowego i wołowego. Oferujemy szeroki wybór wędlin, w tym boczku , szynki, polędwiczek oraz schabu. W sprzedaży posiadamy tradycyjne swojskie kiełbasy szynkowe oraz wołowo-wieprzowe. Oferta naszej firmy obejmuje ...
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski
... Wytwarzamy również wędliny podrobowe , takie jak: kaszanka, salceson włoski i z ozorkiem, pasztet z żurawiną i z pieca, pasztetowa delikatesowa i firmowa., Z najwyższej jakości mięs i mieszanek przypraw powstają też kiełbasy cienkie . Polecamy kiełbasę białą, myśliwską, podwawelską, Bohuna, a także kabanosy, frankfurterki i parówki, np. Kubusie dla dzieci. ...
Herold sp.j.
... Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 3 wizytówek.