- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Sortuj
Jan Jęczmiński Firma Produkcyjno Handlowa Marketingowo Usługowa Technolog
... Zakładom gastronomicznym oferujemy również karagen, czyli dodatek pochodzenia naturalnego, który świetnie emulguje, zagęszcza oraz stabilizuje wyroby spożywcze. Sprawdza się, chociażby podczas produkcji wyrobów mięsnych i wędlin, a także wyrobów roślinnych czy mlecznych. Do konserwowania oraz zatrzymywania wilgoci w artykułach spożywczych sprawdzi się również nasz trójpolifosforan E451i , który jest popularny szczególnie w przemyśle mięsnym. Co ciekawe ten sam środek również może pełnić funkcję regulatora kwasowości i stabilizatora. ...
Eurogum Polska sp. z o.o.
... Są to substancje wykorzystywane w przemyśle spożywczym do różnego rodzaju produktów. Podnoszą jakość deserów, nabiału, wyrobów piekarniczych i cukierniczych oraz mięsa. Oferujemy przede wszystkim alginian sodu E401 , który ulega rozpuszczeniu w temperaturze otoczenia i od razu się żeluje po dodaniu do roztworu z jonami wapnia lub magnezu. Połączenie roztworu alginianu sodu z jonami jednowartościowymi sprawia, że wytwarza się miękki i łatwy do rozprowadzenia żel. ...
-
Jak szybko rozmrozić mięso?
Aby szybko rozmrozić mięso, włóż je do zimnej wody, którą będziesz wymieniać co 30 minut - mięso rozmrożone w ten sposób powinno być gotowe do spożycia po około godzinie. Jeśli masz mikrofalówkę, włóż mięso do naczynia żaroodpornego i nastaw odpowiedni program. Po wyciągnięciu mięso ugotuj, upiecz lub usmaż.
- Pokaż więcej
mięso wędliny i drób - znajdź w okolicy: