Wiele państw Unii Europejskiej, pragnie, by produkowana żywność spełniała wymogi BHP, czyli charakteryzowała się najwyższą jakością, a przede wszystkim była bezpieczna do spożycia dla człowieka. Z...
System HACCP to standard dedykowany dla branży gastronomicznej, a także spożywczej, dotyczący między innymi kwestii bezpieczeństwa sanitarnego. Stosować go muszą restauracje, bary, czy też...
Systemy GMP i GHP to systemy odpowiednio Dobrej Praktyki produkcyjnej oraz Dobrej Praktyki Higienicznej. Są one pierwszym krokiem do wdrożenia Systemu Analizy Kontroli i Krytycznych Punktów Kontroli...
Bezpieczeństwo żywności to niezwykle istotna kwestia, w zakresie której normy muszą być rygorystycznie przestrzegane. Konieczne jest zatem korzystanie z wysoko specjalistycznych szkoleń, w tym...
Restrykcyjne normy krajowe i unijne wymagają od każdego właściciela budynku wdrożenia sprawnych systemów bezpieczeństwa – między innymi ochrony przeciwpożarowej. Podobne obowiązki mają szkoły,...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów