Według danych Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej polskie, przeciętne zużycie ryb przypadające na jednego mieszkańca wynosi obecnie około 13 kg rocznie. Statystyki podają, że...
Nie da się ukryć, że na restauracyjnych stolikach, sklepowych zamrażalnikach czy domowych stołach pstrąg gości równie często, co łosoś. To pyszna, pożywna i zdrowa ryba, którą warto spożywać,...
Mięso ryb ma wspaniałe właściwości, sporą zawartość kwasów tłuszczowych Omega 3, wiele składników mineralnych, takich jak np. selen, doskonałe białko. Ich spożycie minimum dwa razy w tygodniu jest...
Kiedyś jadąc na hurt można było zaopatrzyć się głównie w warzywa i owoce oraz inne produkty spożywcze. Obecnie oferta targowisk hurtowych jest o wiele bogatsza i ciekawsza, i nie dotyczy tylko...
Dania rybne są w naszym kraju szczególnie uwielbiane, co ma związek między innymi z częstymi wyjazdami Polaków nad Morze Bałtyckie, a także z tradycją spożywania karpia podczas kolacji Wigilijnej....
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów