Artykuł sponsorowany

Hurtownia spożywcza Madar – szeroki wybór konserw i przekąsek mięsnych

Hurtownia spożywcza Madar – szeroki wybór konserw i przekąsek mięsnych

Smaczne przetwory mięsne bywają niezastąpione w dni, kiedy brakuje czasu na gotowanie posiłków. Konserwy i przekąski sprawdzają się również poza domem. Są chętnie wybierane przez podróżujących. W ofercie hurtowni spożywczej Madar dostępnych jest wiele produktów renomowanych marek, takich jak np. Mazury Ełk, Dega, Pek, Kwidzyn. Zróżnicowana oferta sprawia, że znalezienie czegoś dla siebie jest tylko kwestią czasu!

Dlaczego warto zakupić przetwory mięsne?

Konserwy i przekąski mięsne można zawsze mieć pod ręką. Nie trzeba martwić się o krótki okres przydatności do spożycia, a ich przygotowanie trwa zaledwie krótką chwilę. Przetwory mięsne z oferty Hurtowni spożywczej Madar to starannie wyselekcjonowane produkty o sprawdzonym i bezpiecznym składzie. Są wolne od szkodliwych dodatków, które mogłyby negatywnie wpłynąć na zdrowie lub samopoczucie.

Do najważniejszych zalet gotowych dań mięsnych można zaliczyć:

  • Długi termin ważności - większość produktów może czekać w spiżarni nawet kilka miesięcy. Nie wymagają one spożycia w ciągu kilku dni, co z pewnością zadowoli osoby, które lubią robić zapasy.

  • Łatwe przechowywanie - przetwory mięsne nie muszą być składowane w niskich temperaturach, a więc nie zajmują cennego miejsca w lodówce.

  • Dobrej jakości skład - inwestując w konserwy i przekąski mięsne renomowanych marek można mieć pewność, że skład jest wolny od zbędnych konserwantów, które zakłócają pracę organizmu.

  • Znakomite walory smakowe - gotowanie dania z mięsa stanowią świetną alternatywę dla samodzielnie przygotowywanych potraw.

Jakie pasteryzowane dania mięsne wybrać?

Wybór pasteryzowanych dań mięsnych jest na tyle duży, że każdy znajdzie coś dla siebie! Dostępne są takie specjały, jak np. konserwy turystyczne, flaki, golonka wieprzowa, gulasz angielki, klopsiki w sosie, strogonow, paprykarze

- informuje pracownik Hurtowni spożywczej Madar.

Proces pasteryzacji przetworów mięsnych odbywa się w zgodzie z restrykcyjnymi normami. Wszystko po to, aby gotowe potrawy zachowały wyborny smak i aromat.

Opracowanie:
Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz