Artykuł sponsorowany

Dla kogo przeznaczone są świeże jaja ściółkowe prosto z fermy KOKODROB?

Dla kogo przeznaczone są świeże jaja ściółkowe prosto z fermy KOKODROB?

Jaja to jeden z podstawowych produktów spożywczych, który nieustannie cieszy się ogromnym zainteresowaniem konsumentów. Możliwość przygotowywania ich na różne sposoby sprawia, że są one zarówno głównym elementem potrawy, jak i dodatkiem do poszczególnych dań. Ich zakup powinien być jednak przemyślany – wysoką jakość produktu oferują wyłącznie najlepsze fermy kur, takie jak KOKODROB. Dla kogo przeznaczona jest ich oferta?

Smaczne i zdrowe

Jaja ściółkowe doceniane są przez konsumentów na całym świecie ze względu na doskonałe wartości odżywcze. Dostarczają wielu witamin i są świetnym źródłem białka, co stawia je w czołówce zdrowych produktów spożywczych. Muszą jednak pochodzić ze sprawdzonego źródła – najlepszym wyborem jest zakup prosto od producenta, czyli sprawdzonej fermy drobiu, która swoją ofertę przygotowała dla wielu typów klientów. Z jej usług powinny korzystać przede wszystkim restauracje, które chcą zadbać o najwyższy poziom serwowanych dań – ich wyjątkowy smak oraz świeżość.

Jaja ściółkowe pochodzące z fermy są również zamawiane przez cukiernie oraz piekarnie, które wykorzystują zarówno żółtka, jak i białka do tworzenia poszczególnych wyrobów. Trudno bowiem wyobrazić sobie smaczne ciasto stworzone bez użycia jajek – przy zastosowaniu tych, które pochodzić będą od sprawdzonego dostawcy, finalny produkt z pewnością będzie smakował jeszcze intensywniej i lepiej. Ferma kur swoją ofertę kieruje także do innych przedsiębiorców, ale możliwa jest również sprzedaż detaliczna jaj kurzych w różnych rozmiarach. Kiedy zatem jeszcze warto zainteresować się jajami ściółkowymi proponowanymi przez fermę KOKODROB?

Nie tylko w hurcie

Dbanie o doskonały smak wyrobów czy potraw serwowanych w cukierniach, restauracjach czy piekarniach oznacza konieczność zakupu jaj kurzych w ilościach hurtowych. Spore zapotrzebowanie na ten produkt spożywczy wyróżnia też zakłady przetwórstwa, które jajka wykorzystują do tworzenia smakowitych sałatek czy innych dań. Będące ich nieodłącznym składnikiem jaja ściółkowe muszą pochodzić z fermy kur, która będzie w stanie dostarczyć je w hurcie. Taką formę zakupu wybierają także poszczególne sklepy.

Dzięki nim jaja wysokiej jakości z profesjonalnych ferm kur trafiają do wielu klientów. Ich zakup detaliczny nie musi jednak oznaczać konieczności udania się do sklepu sprowadzającego jaja z fermy kur. Można z nią bowiem nawiązać kontakt we własnym zakresie – renomowane firmy zajmujące się sprzedażą jaj ściółkowych swoją ofertę kierują nie tylko do przedsiębiorców, ale też klientów indywidualnych, którzy zainteresowani są zakupem detalicznym. Warto zatem zadbać o jakość spożywanych czy serwowanych produktów – w przypadku jaj doskonałym rozwiązaniem jest nawiązanie współpracy z firmą Kokodrob Ferma kur niosek Iwona Mirkowska.

Chów ściółkowy - dlaczego ma tak duże znaczenie?

Kokodrob Ferma kur niosek Iwona Mirkowska to firma rodzinna, która przywiązuje najwyższą wagę do jakości produktu. Jaja od kur niosek z chowu ściółkowego odznaczają się wyjątkowym smakiem i naturalnym wyglądem. Wszystko za sprawą naturalnej metody hodowli, która daje kurom dużo swobody. Specjaliści zaopatrują sklepy, hurtownie, hotele ,cukiernie i piekarnie. Ogromnym atutem przedsiębiorstwa KOKODROB jest własny transport. Nawiązując współpracę z profesjonalną fermą nie musisz się bowiem martwić o przewiezienie produktu - zrobią to za ciebie specjaliści.

Opracowanie:
Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz