- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Masarnia Staropolska Strzecha
... Oferta masarni Staropolska Strzecha obejmuje między innymi takie produkty, jak: kabanosy, schab pieczony, salceson, boczek pieczony, parówki, biała kiełbasa, polędwica łososiowa, kiełbasa krakowska, szynka wędzona w siatce, kiełbasa sierpecka., Polecamy kiełbasy cienkie , takie jak dziadka, babci, rycerską, białą i kabanosy oraz wędzonki , w tym szynkę babci, schab szlachecki szynkę z nogą, boczek pieczony oraz podroby: salceson i kaszankę dla chłopa. ...
Drąg s.c. Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Stawiamy na tradycyjny smak i naturalne receptury. Specjalizujemy się w produkcji wysokiej jakości wędlin z mięsa wieprzowego oraz wołowego , oferując różnorodne produkty takie jak tradycyjne golonki, schaby w galarecie, lencze, łopatki, żeberka, słonina, kaszanka, polędwiczki i nie tylko. W ofercie mamy również podroby wieprzowe , takie jak: wątroba, ...
Ubojnia Starowiskitki
... Po wcześniejszym umówieniu się jest też możliwość płatności gotówką przy odbiorze żywca. Nasza oferta to głównie: skup krów, skup jałówek, skup cieląt, skup owiec, skup tryków, skup byków., Ofertę kierujemy do firm handlowych, małych i średnich przedsiębiorstw oraz do dużych zakładów rozbiorowych i przetwórczych. Zajmujemy się produkcją mięsa wołowego wszystkie gatunków i klas. ...
Mars Przedsiębiorstwo Przemysłu Mięsnego Lucjan Przybyła
Głównym profilem działalności firmy jest przetwórstwo przemysłu mięsnego . W zakładzie dostępne są nowoczesne chłodnie szokowe i składowe oraz automatyczna linia uboju. Działalność zajmuje się ubojem żywca wieprzowego , rozbiorem oraz jego sprzedażą. Ponadto w ofercie dostępne jest także: dostarczenie półtusz wieprzowych, dostarczenie tłuszczy, ...
Herold sp.j.
... Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 6 wizytówek.
Stil-Mas Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakres działalności Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Stil-Mas, obejmuje hurtową sprzedaż mięsa oraz wyrobów wędliniarskich. Oferowane przez nas produkty są w pełni naturalne. W naszym asortymencie znajdą Państwo szeroki wybór kiełbas . Proponujemy między innymi kiełbasę polską, surową, wędzoną, a także parzoną. Oprócz tego posiadamy takie produkty ...