- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 1 wizytówki.
Wyniki z regionu
Wetkap - Jacek Dybaś Doradztwo techniczne Giżycko
... Projekty rzeźni rolniczych, przetwórni mięsa (zakłady zatwierdzone i MLO), zakłady rybne, garmażeryjne, mała gastronomia, catering, restauracje, sklepy. Szkolenia: Zasady HACCP, zagrożenia w żywności, monitorowanie CCP, Dobra Praktyka Higieniczna, Zasady żywienia człowieka, Bezpieczeństwo i higiena produkcji żywności, Jacek Dybaś - lekarz weterynarii, technolog zywności. 25 lat doświadczenia w nadzorze nad produkcją żywności i żywieniem zbiorowym ...
w odległości 18.2.0 km
- 1
- 2