Tłuszcz to składnik niezbędny do wytworzenia niemal każdego wyrobu cukierniczego. Zawierają go wszystkie ciastka, torty, rogaliki i inne łakocie. Nic dziwnego więc, że tak wiele od niego zależy....
Świeże, pyszne i przygotowywane z doskonałych składników pieczywo oraz wyroby cukiernicze, to znak rozpoznawczy najlepszych piekarni. Poza standardową ofertą obejmującą chleb, bułki czy słodkie...
Zaparzacz mąki ma za zadanie podgrzanie mieszaniny mąki oraz wody do wyznaczonej temperatury, określanej mianem temperatury kleikowania skrobi. Dzięki takiemu przygotowaniu ciasta uzyskuje się lepszy...
Poszukujesz do swojego magazynu skrzynek z plastiku z odpowiednimi atestami do przechowywania żywności? Chcesz mieć szeroki wybór wymiarów i głębokości? A może interesują Cię wózki transportowe?...
Piekarnia to miejsce, które kojarzy nam się zazwyczaj z pięknymi zapachami świeżo upieczonego pieczywa. Wielu z nas z rozrzewnieniem wspomina dzieciństwo i drożdżówki czy pączki kupowane u ulubionego...
W domowych kuchniach, wykorzystujemy najczęściej od jednego do trzech rodzajów mąki. W przemyśle piekarniczym, cukierniczym, czy też w szeroko pojętej branży gastronomicznej, zastosowanie tego...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów