- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk
Jesteśmy manufakturą rzeźnicką specjalizującą się w rozbiórce i przeróbce podlaskiej wołowiny, wieprzowiny, cielęciny i jagnięciny. Nasza historia powiązana jest z restauracją "Sztuka Mięsa", której misją jest serwowanie Gościom najwyższej jakości produktów. To właśnie z troski o doskonały smak i jakość narodziła się idea zakładu rzeźnickiego Mak ...
w odległości 800 m
Istanbul Tatiana Rybczyńska
Chociaż kebab stał się daniem powszechnym i zwyczajnym w Polsce, to w Istanbul Kebab nadal potrafimy Was pozytywnie zaskoczyć naszymi propozycjami. Za nasz sukces odpowiada starannie wyselekcjonowane mięso wołowe z dodatkiem baraniny oraz mięso z kurczaka, które odpowiednio przyprawiamy i marynujemy. Do tego oferujemy Wam kilka własnych sosów do wyboru, w tym tradycyjny sos ostry, łagodny, serowy, BBQ, mieszany oraz pozostałe. ...
w odległości 1.3.0 km
Wyniki z regionu
wołowe mięso - znajdź w okolicy: