- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.5
na podstawie średniej opinii z 2 wizytówek.
Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk
Jesteśmy manufakturą rzeźnicką specjalizującą się w rozbiórce i przeróbce podlaskiej wołowiny, wieprzowiny, cielęciny i jagnięciny. Nasza historia powiązana jest z restauracją "Sztuka Mięsa", której misją jest serwowanie Gościom najwyższej jakości produktów. To właśnie z troski o doskonały smak i jakość narodziła się idea zakładu rzeźnickiego Mak Gastro. Zakład rzeźnicki Mak Gastro to efekt pasji szefa kuchni, Macieja Tomaszewskiego, który postawił sobie za cel przybliżenie białostoczanom istoty sezonowanego mięsa. ...
w odległości 274.3.0 km