Główną działalnością firmy jest
skup i ubój bydła. Zakład jest w pełni dostosowany do wymogów UE i już od 2004 roku znajduje się pod stałym nadzorem lekarza weterynarii. Wprowadzony system HACCP zapewnia kontrolę jakości mięsa na każdym etapie produkcji począwszy od skupu, po ubój i dostarczenie gotowego produktu klientowi. Sztuki do uboju pozyskiwane są z czystych ekologicznie regionów od indywidualnych rolników.
W asortymencie firmy znajdują się:
- ćwierci wołowe z krów, byków, jałówek
- podroby wołowe - ośrodki, wątroba, nerki
- skóry
Polecane produkty wyróżniają się wysoką jakością. Głównym celem zakładu jest rozszerzenie sprzedaży, dlatego też uzupełniono ofertę o ubój Halal i rozpoczęto działania w kierunku handlu z krajami wschodnimi. Ponadto stale doskonalony jest proces produkcyjny. Firma zapewnia terminową i szybką realizację zamówienia - mięso jest gotowe do odbioru na następny dzień.
Zakład
Zaręba zachęca do skorzystania z oferty!