Dodatkowe dane

Dane rejestrowe:
NIP: 5731121494
REGON: 240448571
Rok założenia:
2011

Jesteś właścicielem tej firmy?

Chcesz zarządzać stroną swojej firmy na naszym serwisie i móc na bieżąco aktualizować informacje, żeby wpływać na pozycję w wyszukiwarce Google?

Zarządzaj stroną tej firmy

Polecane oferty

Przedmiotem działalności firmy Aleksandria jest rozbiór mięsa i produkcja wędlin. Jesteśmy rodzinną...
Głównym profilem działalności firmy jest przetwórstwo przemysłu mięsnego. W zakładzie dostępne są n...
Łódź, Gojawiczyńskiej 22
Posiadamy 22-letnie doświadczenie w branży, co przekłada się na wysoką jakość świadczonych usług. Z...
Smaczne i zdrowe produkty spożywcze sprzedajemy w naszym sklepie! Delikatesy Spożywcze Piekarski w ...

O firmie

W rejestrze gospodarczym pod Numerem Identyfikacji Podatkowej: 5731121494 została umieszczona firma: "Przetwórstwo Mięsa"Halinka" Zofia Borcuch". Firma ma numer REGON: 240448571.

Miejscowość, w której mieści się siedziba firmy to Rybna w województwie śląskim. Przedsiębiorstwo działa na rynku od 2011 roku. Firmę można odwiedzić pod adresem: Główna 14/16. Korespondencyjny kod pocztowy to: 42-231 Rybna. Firmę odnajdziesz korzystając ze współrzędnych geograficznych GPS: 50.9319853756809N, 19.1259961290503E. Firma "Przetwórstwo Mięsa"Halinka" Zofia Borcuch" prowadzi swoją działalność w branży Producenci i hurtownie mięsne.

W serwisie pkt.pl firma nie prezentuje szczegółowych informacji na temat swojej oferty.

Kontakt

Kontakt Przetwórstwo Mięsa"Halinka" Zofia Borcuch

Przetwórstwo Mięsa"Halinka" Zofia Borcuch, Rybna

Szukasz wykonawcy?

Napisz czego potrzebujesz, a my bezpłatnie znajdziemy fachowców w Twojej okolicy.

Dziękujemy za wysłanie zlecenia.

Oczekuj na ofertę przesłaną na wskazany e-mail

Wystąpił błąd

Spróbuj jeszcze raz później

Opinie (0)

Opinie o firmie Przetwórstwo Mięsa"Halinka" Zofia Borcuch


WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.