Z roku na rok mleka roślinne cieszą się coraz większą popularnością. Niegdyś sięgali po nie wyłącznie weganie i osoby cierpiące na nietolerancję laktozy, dziś goszczą one w najlepszych kawiarniach i...
Mleko to podstawowy składnik nabiału i można wykorzystać go do produkcji różnego typu serów, jogurtów czy też śmietan. Na ich smak wpływa nie tylko sposób obróbki, ale także jakość i odpowiednie...
Mleko jest podstawą żywienia. Ten treściwy płyn ma wiele cennych właściwości, dlatego powinny go spożywać szczególnie dzieci. Jest źródłem białka, ważnego dla kości. Produkty o wysokiej zawartości...
Restauracje oraz firmy czy instytucje, w których prowadzona jest różnego rodzaju gastronomia, stają przed dużym problemem, jakim jest zaopatrzenie. W obiektach tych żywność musi być wysokiej jakości,...
Według danych statystycznych każdy Polak spożywa rocznie około 160 jaj. Analizy ekonomiczne dotyczące przetwórstwa spożywczego i rolnictwa, potwierdzają zaś, że wskaźnik ten stale rośnie. Jest to...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów