Artykuł sponsorowany

Sprzedaż półtusz wieprzowych – firma Cezar s.j.

Sprzedaż półtusz wieprzowych – firma Cezar s.j.

Prowadzisz zakład przetwórstwa mięsnego? Szukasz firmy, z którą nawiążesz współpracę, polegającą na dostarczaniu różnych rodzajów mięsa, w tym półtusz wieprzowych? Liczy się dla Ciebie wysoka jakość oraz jasne warunki współpracy? Sprawdź, co może Ci zaoferować przedsiębiorstwo Cezar s.j., które zajmuje się ubojem trzody chlewnej oraz sprzedażą półtusz wieprzowych, a także wszystkich produktów, jakie są pozyskiwane z uboju.

Wysoka jakość i dobre praktyki

Firma istnieje od 1995 roku i jest średniej wielkości przedsiębiorstwem, z siedzibą na terenie województwa mazowieckiego. Zakład jest dostosowany do wymogów Unii Europejskiej, a także obecnych wymagań weterynaryjnych, które obowiązują na terenie Polski. Firma posiada rozbudowane magazyny oraz hale uboju z pomieszczeniami pomocniczymi. Na terenie znajdują się także komory chłodnicze oraz myjnie samochodów dostawczych. W zakładzie zamontowano wysokiej jakości linię ubojową, co z pewnością spełnia nie tylko ilościowe, ale także jakościowe oczekiwania względem oferowanych półtusz wieprzowych wśród klientów. Jak mówi jeden z pracowników:

Współpracujemy zarówno z dużymi, jak i małymi przedsiębiorstwami, dla których liczy się wysoka jakość surowca, ale też dobre praktyki. W naszym zakładzie wdrożyliśmy System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HCCP. Zapewniamy dobrą praktykę produkcyjną GMP oraz higieniczną GHP.

Półtusze wieprzowe

Firma Cezar s.j. jest firmą rodzinną, która oferuje półtusze oraz inne podroby wieprzowe. Wszystkie produkty są pochodzenia polskiego. W ofercie znajdują się półtusze w klasie S, E i U. W sprzedaży są także ośrodki i żołądki wieprzowe, kątnice i jelito proste. Surowiec pozyskiwany jest z tuczników ubijanych na miejscu, w zakładzie. Pochodzą one z dużych ferm, w których stosuje się znormalizowany proces żywienia, co przekłada się na wysoką jakość produktu. Zakład wyposażony jest w nowoczesne maszyny, które usprawniają pracę i zapewniają odpowiednie walory smakowe.

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz