Artykuł sponsorowany

Najwyższej jakości mięso – tylko w masarni Herold

Najwyższej jakości mięso – tylko w masarni Herold

Niemal wszyscy spożywamy na co dzień mięso – powinno nam zatem zależeć na tym, by było nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Ilość dodatków dodawanych współcześnie do wędlin oraz przetworów mięsnych może przerażać, ale nie mamy się czego obawiać – wszystkie z nich zostały dokładnie przebadane i dopuszczone do użytku. W masarni Herold procedury związane z jakością i bezpieczeństwem są najważniejsze.

Bezpieczeństwo i najwyższa jakość

Wiele mówi się ostatnio o składzie produktów mięsnych. Zasadniczo im tańsze produkty, tym mniejszy udział procentowy mięsa w nich znajdziemy. Nie oznacza to oczywiście, że wyroby tego rodzaju mają gorsze walory smakowe czy odżywcze – wręcz przeciwnie, wielu z nas po prostu mogą bardziej odpowiadać. Najważniejsze jest to, by dobór dodatkowych składników oraz samego składu produktów został opracowany przez prawdziwych ekspertów – takich jak pracownicy masarni Herold. Sprawdzone od lat procedury, wysoki stopień bezpieczeństwa oraz szczególna troska o jakość to cechy charakterystyczne dla tego przedsiębiorstwa.

Bogate doświadczenie i rozpoznanie branży

Mieszczące się w urokliwej miejscowości pod Starogardem Gdańskim przedsiębiorstwo Herold specjalizuje się w uboju oraz produkcji wędlin. Na rynku funkcjonuje już od ponad dwudziestu lat, co samo w sobie jest godne podziwu. Tak długie doświadczenie rynkowe świadczy o dobrej orientacji oraz wysokich zdolnościach adaptacyjnych. Nie ulega bowiem wątpliwości, że przez tak długi czas warunki w branży mięsnej zdążyły zmienić się przynajmniej kilkukrotnie. Mimo tego masarnia Herold utrzymała najwyższy poziom, oferując swoim klientom wysokiej jakości produkty przez cały czas swojej działalności.

Oferta masarni Herold

Oferowane przez masarnię Herold obejmują ogromną liczbę różnych wyrobów mięsnych. Można je podzielić na kilka kategorii:

  • Wędliny cienkie (pieprzowa, toruńska, serdelki, grillowa, jarmarczna, parówki, frankfuterki itp.)
  • Wędliny surowe (m.in. metka, białą surowa, kaszubska polska)
  • Wędzonki (np. szynka gotowana i wędzona, pachwina wędzona, boczek surowy, boczek parzony, żeberka)
  • Mięso wołowe (udźce, ćwierci, łaty, gicze, polędwice, rostbef, antrykot i wiele innych)
  • Wędliny grube wędzone (rawska, leśna, żywiecka, kanapkowa, baleronowa, szynkowa itd.)
  • Cielęcina (np. schab, półtusze, udziec, gicz, szynka z kością)
  • Wyroby podrobowe (m.in. kaszanka, salceson, wątrobianka, pasztet)
  • Mięso wieprzowe (sadło, wątrobianka, nerki, ozory, słonina, golonko wieprzowe, nóżki wieprzowe itp.)

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz