Artykuł sponsorowany

Kebab polskim daniem

Kebab polskim daniem

Dania, które szybko i łatwo przygotować a do tego wygodnie zjeść zawsze cieszyły się i będą się cieszyć ogromną popularnością. Pomagają zaoszczędzić czas, zazwyczaj nie są zbyt drogie i co tu dużo ukrywać, odpowiednio przyrządzone są pyszne. Dlatego lokale, które oferują w swoim menu dania typu kebab, mogą liczyć na rosnącą liczbę klientów.

Tigro to przedsiębiorstwo specjalizujące się w produkcji i sprzedaży hurtowej i detalicznej mięsa na kebab. Współpracujemy z barami szybkiej obsługi, hurtowniami, lokalami gastronomicznymi i restauracjami. Do zamówień podchodzimy kompleksowo i nieustannie poszerzamy ofertę, stąd zajmujemy się również sprzedażą urządzeń niezbędnych do przyrządzenia kebabu. Mięso przyrządzamy według sprawdzonej receptury, wykorzystując do tego aromatyczne zioła i przyprawy. Klientom oferujemy kebaby drobiowe, z baraniny z cielęciną czy kebaby wołowo-cielęce.

Mięso to podstawa

Kebab to danie, które szybko przyjęło się na całym świecie. Oryginalnie pochodzi z Turcji, ale dziś restauracje oferujące to danie można znaleźć niemal wszędzie. Amatorzy kebabu dzielą się na miłośników mięsa w bułce, mięsa w tortilli czy samego mięsa z surówką. Zazwyczaj mamy do wyboru różne rodzaje mięsa, z jakich przyrządza się kebab. Jest ono podstawą, na której bazuje całe danie. Oryginalnie do jego produkcji wykorzystuje się przede wszystkim baraninę, ale preferencje smakowe Polaków przyczyniły się do tego, że używa się również mięsa z kurczaka czy wołowiny. Czasami miesza się różne rodzaje mięsa, aby uzyskać ciekawy efekt smakowy. Jednak wciąż jednym z najbardziej popularnych jest kebab drobiowy, dlatego nasza firma oferuje swoim klientom filet i udo indycze, udo z indyka, filet i udo z kurczaka, udo z kurczaka, jako bazy do przygotowania tej potrawy. Wykorzystujemy mięso od najlepszych i sprawdzonych dostawców. Jest ono wysokiej jakości, zostało odpowiednio doprawione mieszanką przypraw oraz ziół dla podkreślenia walorów smakowych różnych rodzajów mięsa.

Sprzęt i dodatki

Jednak, aby kebab przypominał znane nam doskonale danie, potrzebny jest również odpowiedni sprzęt do przyrządzenia potrawy. Naszą ofertę kierujemy do już istniejących lokali, jak również osób, które chcą wyposażyć nową restaurację w nowoczesne urządzenia do kebabu. Nasi pracownicy doradzą Państwu najlepsze rozwiązanie i wskażą, jakie urządzenia należy zakupić w pierwszej kolejności. U nas zaopatrzą się Państwo między innymi w opiekacze do mięsa, tostery i opiekacze do pieczywa, noże elektryczne oraz noże ręczne do krojenia kebabów pieczonych na obracanym ruszcie, szufelki do mięsa i akcesoria do opiekaczy, wymienne palniki i samowary do herbaty. Prowadzimy również sprzedaż produktów spożywczych takich jak pieczywo do kebabów (tortilla, bułki, chleb turecki), sosy (majonez, ketchup, sos czosnkowy), jogurty, ayran czy przyprawy do kebabu. Dzięki profesjonalnemu doradztwu wyposażą Państwo swoją kuchnię we wszystkie elementy i składniki potrzebne do przyrządzenia pysznego, tradycyjnego kebabu!

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz