Artykuł sponsorowany

Catering dla firm - co trzeba wiedzieć? Mini Bar Kisz Agnieszka

Catering dla firm - co trzeba wiedzieć? Mini Bar Kisz Agnieszka

Catering stał się ostatnimi czasy bardzo modnym i popularnym zjawiskiem. Chętnie korzystają z niego właściciele mniejszych i większych przedsiębiorstw, chociażby przy organizacji szkoleń, konferencji czy spotkań integracyjnych. Znacząco uprzyjemnia on czas wolny od pracy i sprawia, że pracodawca w oczach pracownika staje się bardziej doceniony. Czym kierować podczas jego wyboru? Poznaj Mini Bar Kisz Agnieszka ze Szczecina!

Szwedzki stół numerem jeden

Większość pracodawców organizujących catering dla swojej firmy zdecydowanie najczęściej wybiera opcję szwedzkiego stołu. Jest to bardzo uniwersalne rozwiązanie, które sprawdzi się zarówno podczas przerwy koktajlowej w czasie konferencji, jak i na większym spotkaniu integracyjnym. Szwedzki stół umożliwia podanie ciast, napojów, dań na ciepło oraz zimnych zakąsek w jednym czasie. Jego dużą zaletą jest fakt, że każdy z gości obsłuży się samodzielnie, wybierając preferowane przez siebie przekąski. Oprócz jedzenia, firma cateringowa odpowiedzialna za organizację imprezy, zadba też o całą niezbędną dla niego zastawę i sprzęty. Można go postawić praktycznie wszędzie i aranżację dopasować odpowiednio do wnętrza. Szwedzki stół jest rozwiązaniem, którzy doceniają także pracownicy. Wielu z nich podkreśla, że nie odczuwa wtedy stresu związanego z formalnością spotkania, a także może sobie pozwolić na swobodną rozmowę z współpracownikami.

Zastawiony stół na bardziej formalne spotkania

Ten rodzaj cateringu właściciele firm wykorzystują często podczas spotkań z ważnymi dla nich klientami. Goście siadają do zastawionego stołu, a menu składa się z kilku dań. Ważnym elementem jest także obsługa kelnerska podczas posiłku. Warto zadbać, aby na stole znalazły się takie rodzaje potraw, które preferują zaproszeni goście. Wpłynie to bardzo korzystnie na wizerunek firmy. Trzeba podkreślić, że ten rodzaj cateringu dla firm jest też droższym rozwiązaniem niż popularny szwedzki stół.

Różnorodność potraw

Niezależnie od tego, na którą z opcji się zdecydujemy, trzeba pamiętać że menu nie może być nudne. Warto dać pracownikowi wybór pomiędzy tradycyjnymi daniami kuchni polskiej czy popularnymi specjałami kuchni europejskiej. Nie może też zabraknąć sałatek i świeżych owoców. Należy wziąć pod uwagę fakt, że ktoś z pracowników jest na diecie wegetariańskiej i uwzględnić to w jadłospisie. Zamówione jedzenie powinno terminowo trafić do firmy i nie może wzbudzać wątpliwości, jeżeli chodzi o jego jakość. Catering zlecić możemy restauracji, która go oferuje np. Mini Bar Kisz Agnieszka, znana jest z profesjonalnej oprawy imprez firmowych.

Oferta Mini Baru Kisz Agnieszki

Firma cateringowa, która oferuje wiele usług związanych z wyżywieniem firmowym na najwyższym poziomie to Mini Bar ze Szczecina. W ramach swojej oferty proponuje między innymi domowe obiady dla pracowników, codzienne lunchy oraz wyżywienie podczas imprez firmowych czy pikników. Dzięki bogatemu menu każdy pracownik znajdzie coś dla siebie i będzie mógł skorzystać z pełnowartościowego posiłku, dzięki czemu jego wydajność wzrośnie. Firma skupia się przede wszystkim na tym, aby dostosować swoją ofertę do indywidualnych potrzeb klienta i spełnić wszelkie jego wymagania. Jeśli więc szukasz sprawdzonego partnera w kwestii obsługi cateringu firmowego, będzie to świetny wybór!

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz