- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski
... Ponadto wytwarzamy z mięsa różne wyroby smakujące doskonale na zimno i na ciepło. W procesie produkcji nie używamy konserwantów, tylko naturalnych przypraw, które nadają wędlinom niepowtarzalnego smaku! Tradycyjne receptury i nowoczesne technologie, które wdrożyliśmy w Zakładzie Przetwórstwa Mięsnego Piekarski, sprawiają, że nasze wyroby mięsne są zawsze smaczne i świeże! Dotyczy to m.in. wędlin kanapkowych . ...
Herold sp.j.
... Spełniamy wszystkie restrykcyjne normy unijne w zakresie produkcji oraz posiadamy niezbędne pozwolenia na sprzedaż mięsa w kraju i na terenie całej UE. Naszymi klientami są odbiorcy hurtowi i detaliczni. Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.8
na podstawie średniej opinii z 4 wizytówek.