- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Zoku Ramen & Sushi Ząbki
Zoku Ramen & Sushi w Ząbkach prowadzimy celem serwowania tradycyjnej japońskiej kuchni w nowoczesnym wydaniu . Jedzenie oferujemy na miejscu, na wynos lub z dostawą. Nie można mówić o kuchni japońskiej bez wspomnienia o sushi – jednym z najbardziej rozpoznawalnych dań na świecie. W naszym menu znajdziecie różnorodne warianty tego wyjątkowego przysmaku, ...
Mak Gastro s.c. Maciej Tomaszewski, Agnieszka Eliaszuk
Jesteśmy manufakturą rzeźnicką specjalizującą się w rozbiórce i przeróbce podlaskiej wołowiny, wieprzowiny, cielęciny i jagnięciny. Nasza historia powiązana jest z restauracją "Sztuka Mięsa", której misją jest serwowanie Gościom najwyższej jakości produktów. To właśnie z troski o doskonały smak i jakość narodziła się idea zakładu rzeźnickiego Mak ...
Woch Kebab Producent Mięsa Kebab
Klienci mogą liczyć z naszej strony na sprzedaż wysokiej jakości mięsa wołowego oraz drobiowego . Proponujemy również mrożony kebab z wcześniej wymienionych rodzajów mięsa. Oferujemy wyłącznie wysokiej jakości żywność, a produkty pozyskujemy wyłącznie od zaufanych producentów nadzorowanych przez inspektorów weterynarii. W naszej ofercie znajduje ...
P.P.H.U. MARK’S Sp. z o.o.
... Dla zwiększenia popytu na nasze produkty podejmujemy różnorodne działania dostosowujące nasze wyroby do potrzeb konkretnych odbiorców między innymi poprzez wprowadzenie towarów z certyfikatem HALAL . Prowadzimy sprzedaż hurtową i detaliczną mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego. W portfelu produktów firmy można znaleźć tradycyjne wędliny: szynki, kiełbasy, kabanosy, parówki, schaby, boczki, polędwice, kaszanki, golonki, a także pasztety, konserwy czy produkty gotowe . Najważniejsze nagrody i certyfikaty Złoty Medal Polagra 1999 dla Golonki Walichnowskiej., Złoty Medal Polagra 2001 dla Szynki Walichnowskiej., Złoty Medal Polagra 2005 dla Salcesonu Walichnowskiego., Pierwsze miejsce w łódzkim rankingu Gazele Biznesu 2012 - najbardziej dynamiczne przedsiębiorstwo sektora branży mięsnej., Tytuł Gazela Biznesu – 2012-2017., Jakość Tradycja Łódzkie 2013-2016., QAFP 2014-2019., Teraz Polska 2015., Pierwsze miejsce na liście regionalnej Diamenty Forbesa, 2021 – najszybciej rozwijająca się polska firma. ...
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Piekarski
... Kubusie dla dzieci. Ponadto wędzimy i pieczemy . Oferujemy takie wędliny jak: boczek wędzony, baleron, ogonówka, polędwica łososiowa, schab z pieca i szynka z pieca, szynka biała, boczek cygański, karczek chłopski., Uzupełnieniem naszej oferty są wyroby prosto na stół wiejski . Mamy szynkę z nogą, warkocz i koronę. Więcej informacji o wyrobach z Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Piekarski udzielamy telefonicznie i e-mailowo. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 11 wizytówek.
Firma Kojs Mirosław Kojs
Od 1999 roku działamy jako l ider w produkcji i sprzedaży mięsa i produktów mięsnych. Naszym najważniejszym celem jest skup i ubój zwierząt rzeźnych. Kojs to firma rodzinna, która od wielu lat zyskuje zaufanie i uznawana jest przez naszych klientów za wiarygodnego i rzetelnego partnera. Dzięki Waszemu wsparciu, z sukcesem podążamy ścieżką dynamicznego ...
Bartek Hurtownia Wędlin, Drobiu i Mięsa
Zatrudniamy wyszkoloną kadrę pracowników, którzy dbają o cały etap dostawy mięsa do konkretnej placówki. Współpracujemy z wieloma producentami mięs, którzy od lat dostarczają nam żywność najwyżej jakości. Wędliny oraz inne wyroby mięsne są przewożone specjalnymi pojazdami wyposażonymi w chłodnie. Dzięki temu mamy pewność, że artykuły spożywcze ...
Blutex Sp. z o. o.
Prowadzimy sprzedaż świeżego i bezpiecznego dla zdrowia mięsa . Dysponujemy własną przetwórnią, co pozwala nam na sumienne realizowanie zleceń, a klientom daje gwarancję wysokiej jakości wszystkich oferowanych produktów. Skupujemy bydło , czyli krowy, jałówki oraz byki, a także prowadzimy ich ubój. Proponowana oferta to na przykład: półtusze wołowe, ...
Herold sp.j.
... Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...