Dobry chleb to podstawa – spożywamy go na tyle często, że warto zadbać o to, by był jak najlepszej jakości. Nie chodzi tutaj oczywiście tylko o jego skład, ale także przyjemność z samego jedzenia...
Piekarnie to dziś nowoczesne zakłady, w których dominują urządzenia pozwalające zwiększyć efektywność oraz wydajność pracy. Ich właściciele doskonale zdają sobie sprawę, że nowoczesne i sprawne...
Kusi aromatem i wyjątkowym smakiem. Chleb – bo o nim mowa, jest podstawowym składnikiem naszej diety. Bogaty w składniki odżywcze i uniwersalny, świetnie sprawdza się zarówno na śniadanie, lunch, jak...
Krajalnica do chleba to urządzenie niezbędne w każdym punkcie sprzedaży pieczywa. Klienci często decydują się na zakup chleba krojonego, gdyż jest to rozwiązanie bardzo wygodne i oszczędzające...
Pieczywo to zdecydowanie jeden z najczęściej spożywanych przez Polaków produktów spożywczych. Stanowi nieodłączny element każdej kolacji czy śniadania, a często także obiadu – lubimy bowiem dojadać...
Chleb gości na naszych stołach niema codziennie i niemal nigdy się nam nie nudzi. Niestety, coraz trudniej znaleźć dobry, zdrowy, tradycyjny bochenek. Na poszukiwanie dobrego chleba nie ma sensu iść...
W sklepach znajdziemy każdy rodzaj pieczywa – możemy wybierać między miękkimi pszennymi bułeczkami, chrupiącymi bagietkami a ciemnym razowym chlebem. Nic w tym dziwnego – w końcu pieczywo stanowi...
Choć „nie samym chlebem człowiek żyje”, większości z nas trudno jest wyobrazić sobie bez niego życie. Technika piekarska idzie do przodu jak każda inna. Przez lata zmienił się sposób, w jaki...
Chleb w naszej części świata to produkt podstawowy – jemy go właściwie każdego dnia, dlatego bardzo ważne jest, by był zdrowy, przygotowany bez sztucznych dodatków. Ogromne znaczenie ma też smak...
Zastanawiasz się, jak wzbogacić ofertę swojej piekarni lub kawiarni? Co najchętniej kupują klienci zmierzając rano do pracy lub w drodze powrotnej do domu? Warto wyposażyć swój lokal w produkty...
Postęp technologiczny nie omija takich dziedzin, jak piekarnictwo. Wynaleziono wiele innowacyjnych rodzajów pieców, opatentowano liczne rozwiązania, dzięki którym z małego rzemiosła powstał wielki...
Pieczywo w polskiej kulturze kulinarnej stanowi ważny element codziennych posiłków. Podawane na śniadania i kolacje, jako podstawa kanapek, serwowane do gęstych zup i sosów jest nie tylko lubiane,...
Codziennie rano udajemy się po pieczywo, nie zastanawiając się, jak sprawnie musi funkcjonować nowoczesna piekarnia, żeby wypieki były gotowe na czas i jedynie czego potrzebowały to rozwiezienie do...
W zakładach przemysłu spożywczego, takich jak piekarnie, wymagane jest przechowywanie przez jakiś czas surowców przeznaczonych do produkcji. Surowce te są magazynowane, aby zachować ciągłość...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów