Mięso cielęce posiada znakomite wartości odżywcze. Bardzo ważne jest jednak to, aby ubój bydła przebiegał w sposób humanitarny i zgodny z obowiązującymi standardami europejskimi. Warto wiedzieć, że...
Kiełbasa to potrawa typowo polska. Nie wyobrażamy sobie bez niej Wielkanocnego śniadania, czy spotkania ze znajomymi przy grillu. Do produkcji kiełbas, kaszanek, czy pasztetowej niezbędne są...
Wołowina jest niezwykle smacznym mięsem, cechującym się nie tylko wyrazistym, smakiem, ale też rozpływającą się w ustach konsystencją. Dzięki różnym sposobom przyrządzania, można z niej wyczarować...
Ostatnimi laty Polacy coraz częściej sięgają po mleko i sery kozie. Czas najwyższy przekonać się do mięsa z tego zwierzęcia. Kozina ma wiele walorów odżywczych. Charakteryzuje się też delikatnym...
Mięso cielęce charakteryzuje się niezwykle aksamitnym, a jednocześnie wyrazistym smakiem i licznymi właściwościami prozdrowotnymi. Może być przyrządzane na wiele różnorodnych sposobów i ze względu na...
Prowadzisz zakład przetwórstwa mięsnego? Szukasz firmy, z którą nawiążesz współpracę, polegającą na dostarczaniu różnych rodzajów mięsa, w tym półtusz wieprzowych? Liczy się dla Ciebie wysoka jakość...
Od dłuższego czasu masz kłopoty z pamięcią, wypadają Ci włosy, a Twoja skóra jest blada i wysuszona? W takiej sytuacji konieczne będzie wykonanie podstawowych badań i sprawdzenie, czy nie towarzyszy...
Interesuje Cię nawiązanie współpracy z firmą, która doskonale zna się na produkcji mięsa i wędlin? Chcesz zaopatrywać się w najlepszej jakości produkty? Sprawdź, co może zaoferować Ci...
Sklepowe wędliny przyciągają wzrok kupujących, kusząc swoim wyglądem. Wyróżniają się one regularnymi kształtami i równomiernym kolorytem. Nie można byłoby tego osiągnąć jednak bez nici...
Stek to nie tylko jedna z najbardziej rozpoznawalnych, ale także najsmaczniejszych potraw. Danie to – choć niezwykle trudne w należytym przygotowaniu – cieszy się ogromną popularnością na całym...
Dobrej jakości wędlina i mięso to istotna kwestia dla wielu osób, które poszukują wyjątkowych smaków. Szanując tradycję kulinarną, warto kupować wyroby mięsne od firm, które kultywują wszelkie...
Cielęcina z pewnością nie należy do gatunków mięs, które na naszych stołach goszczą wyjątkowo często. Taki stan rzeczy wynika przede wszystkim z tego, że jest ono nie tylko dość drogie, ale także...
Na jakość mięsa wpływa dziesiątki czynników. Ważny jest gatunek kury, wieprza czy też krowy, sposób hodowli i odżywiania zwierząt, a także sam sposób przeprowadzania uboju. To właśnie jakość pracy...
Wołowina to taki typ mięsa, który uznawany jest cały czas za jeden z najzdrowszych jego rodzajów chociażby ze względu na dużą ilość niezbędnych dla prawidłowej pracy naszego organizmu witamin oraz...
Danuta Zdzieszyńska to sprzedawca o ugruntowanej pozycji na polskim rynku. Zapewnia doskonałej jakości mięso i wędliny w bardzo korzystnych cenach. Zakres jej działalności obejmuje kompleksową...
Nowoczesna ubojnia, która działa w Wiskitkach, w województwie mazowieckim, w powiecie żyrardowskim, prowadzona jest przez doświadczonego rzeźnika Stanisława Frączkiewicza oraz jego synów. To właśnie...
Mięso cielęce wyróżnia się swoim aksamitnym, rozpływającym się i wyrazistym smakiem. Nic dziwnego, że jest ono chętnie wykorzystywane w polskich domowych kuchniach, jak i tych restauracyjnych....
Prowadząc sklep wędliniarski musimy dbać o to, by oferowane przez nas produkty były najwyższej jakości. Klienci mogą zakupić produkty mięsne niemal wszędzie. Wybór wędlin w każdym z marketów jest...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów