Artykuł sponsorowany

Nowoczesne ubojnia – Frączkiewicz Stanisław i Synowie!

Nowoczesne ubojnia – Frączkiewicz Stanisław i Synowie!

Nowoczesna ubojnia, która działa w Wiskitkach, w województwie mazowieckim, w powiecie żyrardowskim, prowadzona jest przez doświadczonego rzeźnika Stanisława Frączkiewicza oraz jego synów. To właśnie na tradycji pokoleniowej, oparta jest dzisiejsza siła tego skupu żywca, a także ubojni i punktu handlowego mięsem i nie tylko. Poznaj trzy profile działalności firmy, która działa także pod nazwą Ubojnia Starowiskitki!

Skup zwierząt rzeźnych

Jednym z trzech profili działalności firmy Frączkiewicz Stanisław i Synowie, jest profesjonalny skup byków, jałówek, krów, cieląt, trzody chlewnej, tuczników, owiec, czy też tryków. Pozyskiwane są one od sprawdzonych hodowli z całego kraju, które zajmują się zdrowym opasem zwierząt. To między innymi wpływa na jakość mięsa i jego ilość. Jest to również związane z restrykcyjnym wypełnianiem zasad humanitaryzmu uboju, który jak podają analizy laboratoryjne, ma olbrzymi wpływ na klasowość otrzymanych wyrobów. Warto wiedzieć, że Ubojnia Starowiskitki, zapewnia swoim dostawcom szybkie płatności, nawet te gotówkowe!



Ubój zwierząt

Drugim profilem działalności zakładu Frączkiewicz Stanisław i Synowie, jest ubój zwierząt. Przeprowadzany jest on w zmodernizowanym dzięki unijnym środkom zakładzie, który spełnia wszystkie normy technologiczne, a także sanitarne. Dzięki temu rzeźnia ta stale się rozwija, z roku na roku zwiększając dynamicznie swoją efektywność. Innowacyjność parku rzeźnego, a także gruntowa wiedza branżowa, pozwala tejże ubojni produkować mięsa różnych gatunków i klas, kierując swoja ofertę zarówno do małych firm przetwórstwa spożywczego, jak i tych bardzo dużych. Współpracują one ze Stanisławem Frączkiewiczem, oraz jego synami między innymi dlatego, że ich polityką, jest oferowanie mięsa dokładnie przebadanego. Na różnych etapach prac rzeźnickich firma współpracuje z weterynarzami, a także laboratoriami i z sanepidem – w branży masarskiej bardzo ważne są zachowane odpowiednie warunki sanitarne.

Sprzedaż mięsa i innych wyrobów

Trzecim profilem działalności ubojni Frączkiewicz Stanisław i Synowie, jest oferowanie sprzedaży mięs, kości, skór, czy też tłuszczów cielęcych, wołowych, czy też wieprzowych. Bardzo szeroka oferta – zapoznaj się z nią na klarownej stronie internetowej – zakłada handel między innymi zrazową górną, zrazową dolną, krzyżową, ligawą, rostbefem, polędwicą, antrykotem, rozbratlem, karkówką, łopatkami, czy też timingiem. Oczywiście oprócz mięsa wołowego, firma z Wiskitek, gwarantuje wysokiej jakości baraninę, wieprzowinę, czy też jagnięcinę.

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz