Przy produkcji swoich
wyrobów wędliniarskich korzystamy wyłącznie z najwyższej jakości mięsa oraz przypraw. Ich niepowtarzalny smak pochodzi ze staropolskich przepisów, które w swoim zakładzie wykorzystujemy. Cały czas rozwijamy się i rozszerzamy naszą ofertę tak, aby była jak najbardziej dostosowana do naszych klientów. Dbając o wysoką jakość produkcji oraz wysokie standardy pracy wdrożyliśmy w swoim zakładzie system HACCP, odpowiadający europejskim normą. Korzystając z niego oraz tradycyjnych przepisów przygotowujemy między innymi:
- wędzonki,
- szynki,
- kiełbasy,
- parówki,
- boczki,
- salami,
- kiełbasy słoikowe.
Wytwarzamy również wyroby, których główny składnik stanowią podroby. Należą do nich
wątrobianki wędzone i niewędzone, kaszanki gryczane, kaszanki jęczmienne, czy salcesony ozorkowe.
Swoją ofertę kierujemy do restauracji, lokali gastronomicznych, hoteli oraz zajazdów. Za pośrednictwem
sklepów firmowych skorzystać z niej mogą również klienci indywidualni.
W przypadku pytań zachęcamy do kontaktu z naszą masarnią w Kraszewicach.