W naszej restauracji serwujemy
dania kuchni polskiej. Przygotowujemy je z wysokiej jakości produktów, które codziennie są do nas dostarczane. Dzięki temu wszystkie dania są zawsze smaczne i świeże. Codziennie oferujemy inne, zróżnicowane menu. Jest to uzależnione od sezonowych produktów. Nasz szef kuchni posiada wykształcenie związane z dietetyką, dlatego cały zespół przyrządza posiłki, stosując zasady piramidy zdrowego żywienia.
Nasza oferta obejmuje dania, takie jak:
- sznycel indyczy w pestkach dyni,
- zrazy wołowe w sosie własnym,
- schab pieczony w suszonych pomidorach,
- kopytka w kapuście kiszonej z boczkiem,
- naleśniki z białym serem i musem śliwkowym,
- kapusta kiszona z podgrzybkami,
- gulaszowa z pieczywem,
- barszcz czerwony z pierożkami, kapustą i pieczarkami.
Jesteśmy przygotowani do obsługi wszelkich grup zorganizowanych. Jednorazowo możemy obsłużyć nawet 70 osób.
Serdecznie zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty na stronie internetowej Restauracji Saga oraz do odwiedzenia siedziby działalności w Łodzi.