Szkolenie firmowe – gdzie warto je zorganizować?
Szkolenia pracownicze – lokalizacja i wyżywienie
Jako że specjalistyczne szkolenia pracownicze odbywają się najwyższej kilka razy w ciągu roku, a często ich ilość ograniczona jest do 1 lub 2, warto w pierwszej kolejności zadbać o to, aby były one zorganizowane w miejscu absolutnie wyjątkowym pod wieloma względami. Bardzo ważna jest lokalizacja obiektu. Idealną sytuacją jest ta, w której ma się do dyspozycji sporo otwartej przestrzeni. Dzięki temu można zorganizować wiele atrakcji, które choć na chwilę pozwolą zapomnieć o obowiązkach zawodowych. Mowa tu m.in. o możliwości przygotowania wieczornego ogniska, czy zorganizowaniu turnieju wędkarskiego, jeśli nieopodal znajduje się np. staw. Nie można zapominać również o tym, że pracownikom należy zapewnić wyżywienie.
W tym przypadku także trzeba zadbać o to, aby różniło się ono od tego, z którym ma się do czynienia codziennie. Wedle zasady „cudze chwalicie, a swego nie znacie”, zdecydowanie warto postawić na kuchnię polską, której potrawy zadowolą nawet najbardziej wymagających. Mało jest jednak restauracji, w których idealna lokalizacja łączy się z wyjątkową kuchnią, aczkolwiek zalicza się do nich Gospoda pod Kogutem. Dzięki swojemu ogromnemu doświadczeniu oraz umiejętności podejścia do każdego z klientów w sposób indywidualny, pracownicy restauracji są w stanie zorganizować szkolenie na najwyższym poziomie. Co jeszcze może przydać się na szkoleniu?