Artykuł sponsorowany

Restauracja Pod Gruszą – pyszne dania kuchni polskiej

Restauracja Pod Gruszą – pyszne dania kuchni polskiej

Tradycyjne smaki i różnorodność potraw wyróżniają kuchnię polską na tle innych stylów kulinarnych, dlatego wiele restauracji proponuje sowim gościom to, co lubią i znają najlepiej – smaki dzieciństwa i tradycyjne przepisy. Takie menu – skomponowane z najlepszych potraw kuchni polskiej, które przygotowywane są z najlepszych jakościowo składników, oferuje restauracja Pod Gruszą z Rokietnicy.

Wyjątkowe dania i tradycyjny smak

Restauracja Pod Gruszą należy do Józefa Gawrona i została założona w 1964 roku. Wieloletnia działalność ugruntowała jej pozycję na rynku i sprawiła, że proponowane dania wyróżniają się wyjątkowym smakiem i jakością. W klasycznym menu znajdziemy takie potrawy, jak tradycyjny rosół, schab czy golonkę, które uwielbiają gościć na polskich stołach, ale także dania bardziej wyrafinowane, jak krem szparagowy, kacze udka czy zrazy wołowe. Przedstawiane kompozycje smakowe stanowią doskonałą bazę dla menu, które goście restauracji chętnie wybierają przy organizacji przyjęć. Wyjątkowy smak potraw zapewniają doskonałe umiejętności kucharza oraz zawsze świeże produkty, z których są przygotowywane. Najwyższa jakość prezentowanych dań jest doceniana przez klientów i podbija ich podniebienia.

Restauracja oferuje organizację takich uroczystości, jak wesela, komunie czy urodziny. Lokal wraz z obsługą cateringową można wynająć także w celu organizacji imprez okolicznościowych, eventów czy spotkań biznesowych. Kontrahenci na pewno docenią elegancję w sposobie prezentowania oferowanych dań oraz klasyczny wystrój lokalu, a bogate menu zaspokoi nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Menu na specjalne okazje

Klienci chcący skorzystać z oferty organizacji przyjęć mogą liczyć na kompleksową obsługę w tym zakresie oraz wyjątkowe menu, w którym znajdziemy danie specjalne: prosię pieczone lub szynkę pieczoną. Specjaliści z restauracji Pod Gruszą mówią, że:

Zawsze dbamy o to aby spełnić wszelkie wymagania klientów, aby ich impreza była wyjątkowa i zarazem przez nich niezapomniana.

Oferta kulinarna na przyjęcia obejmuje zarówno dania obiadowe, przystawki i przekąski, jak i zimny bufet, desery oraz słodkości. Restauracja oferuje również usługi cateringowe dla szkół, przedszkoli i firm. Proponowane przez restaurację posiłki dla dzieci są opracowywane przez technologa żywienia. Odpowiednio zbilansowane jadłospisy zapewniają nie tylko zdrowe odżywianie, ale także urozmaicenie codziennej diety poprzez potrawy, które są lubiane. Posiłki przygotowywane są z najlepszych jakościowo produktów – zawsze świeżych i bez konserwantów.

Opracowanie:
Rokietnica, Pocztowa 2
tel. 61 814 52 59
Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz