Artykuł sponsorowany

Dowiedz się, z czego słynie Zakład Przetwórstwa Mięsnego WIFIRMA!

Dowiedz się, z czego słynie Zakład Przetwórstwa Mięsnego WIFIRMA!

Zakład Przetwórstwa Mięsnego WIFIRMA Michała Pałgana już od prawie dziesięciu lat produkuje wysokiej klasy wyroby wędliniarskie, które można zaliczyć zarówno do niebywale smacznych, jak i  ekologicznych. Specjalnością tego przedsiębiorstwa są zaś pełne aromatu kaszanki, a także pasztetowe z bogatymi bukietami przypraw. Czym jeszcze wyróżniają się te wędliny i dlaczego warto je zamawiać właśnie od firmy WIFIRMA z Woli Gałeckej zlokalizowanej w województwie mazowieckim?

Kaszanka i pasztetowa – specjalności zakładu mięsnego WIFIRMA

Jak już wspomniano, specjalnością Zakład Przetwórstwa Mięsnego WIFIRMA, są: kaszanka oraz pasztetowa. Wyróżniają się one przede wszystkim swoją naturalnością, co oznacza, iż przygotowano je z najwyższej klasy produktów: podrobów od uznanych lokalnych dostawców oraz ściśle wyselekcjonowanych przypraw bez dodatków konserwantów, barwników, aromatów i innych sztucznych uszlachetniaczy.

Specjaliści z przedsiębiorstwa WIFIRMA dodają, że zarówno kaszanki, jak i pasztetowe z ich oferty to wyroby wędliniarskie, które przechodzą złożoną obróbkę nie tylko w zgodzie z restrykcyjnymi normami  PN-EN, ISO, GMP, GHP i HACCP, ale także wedle tradycyjnych receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenia. Tym samym zakład mięsny z Woli Gałeckej tworzy wędliny cenione w całym kraju i co ważne oddające swoisty hołd kuchni staropolskiej, w tym Małopolskiej. Czym jednak są owe kaszanki i pasztetowe?

O kaszance i pasztetowej słów kilka

Specjaliści z Zakład Przetwórstwa Mięsnego WIFIRMA wyjaśniają, że kaszanka to idealna propozycja między innymi na grilla, ale można ją również przyrządzić w piekarniku oraz na patelni. Wyrób ten znany jest zaś z tego, iż składa się przede wszystkim z podrobów w połączeniu z kaszą. Kaszanka świetnie zatem sprawdza się przy tworzeniu takich dań jak: kaszanka pieczona z kiszoną kapustą, pierogi z kaszanką, kaszanka zapiekana z jabłkami czy kaszanka z jajkiem na gorąco.

Jeśli chodzi o pasztetową, jest to wędlina z dużym dodatkiem świeżych bukietów przypraw. Przedsiębiorstwo WIFIRMA stawia na aromaty wysokogórskich przypraw, a także ziele angielskie, majeranek, młodą cebulkę i gałkę muszkatołową. Podkreślić też warto, że pasztetowa to jedna z wędlin, po którą Polacy sięgają najchętniej – nie może zabraknąć jej podczas śniadania, kolacji czy takich świat jak Wielkanoc.

Dlaczego warto wybierać wędliny marki WIFIRMA?

Zakład mięsny WIFIRMA słynie z tworzenia naturalnych i przepysznych wędlin, ale to niejedyne jego zalety. Wielu klientów stawia właśnie na tę markę, ponieważ gwarantuje ona szybkie dostawy hurtowe, atrakcyjne ceny oraz stałe wsparcie swoich handlowców. Z przedsiębiorstwem WIFIRMA chętnie współpracują zatem hotele, restauracje, zajazdy, karczmy, delikatesy, mniejsze osiedlowe sklepy, hurtownie wędlin i mięs, a także hipermarkety. Komu jeszcze polecane są wyroby wędliniarskie tegoż producenta?

Kaszanki i pasztetowe od WIFIRMA doskonale sprawdzą się na przykład jako element weselnych stołów wiejskich. Warto zatem zgłosić się do zespołu utworzonego przez Michała Pałgana, by podjąć długofalową współpracę w zakresie stałych dostaw wysokiej klasy wędlin.

Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz