- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Archeoreplica Marcin Diakowski
Głównym przedmiotem działalności naszej firmy, są usługi archeologiczne . Jako kadra firmy Archeoreplica możemy pochwalić się szeroką ofertą. Przygotowujemy analizy możliwości inwestycyjnych na terenach zabytkowych oraz pośredniczymy w uzyskaniu zezwoleń konserwatorskich. Zajmujemy się też rozpoznaniem pod kątem konieczności i zakresu prowadzenia ...
Wybrane opinie o firmie
Potwierdzam poprzednią pozytywną recenzję. Pełen profesjonalizm wszystkich świadczonych usług.
Bardzo rzetelna firma. Bezproblemowo załatwili wszystkie formalności u konserwatora. W przeciwieństwie do innych firm archeologicznych, z którymi współpracowaliśmy archeolog uczestniczył w pracach budowlanych i na całe szczęście bo mieliśmy kontrolę...
Archeoreplica Marcin Diakowski
Głównym przedmiotem działalności naszej firmy, są usługi archeologiczne . Jako kadra firmy Archeoreplica możemy pochwalić się szeroką ofertą. Przygotowujemy analizy możliwości inwestycyjnych na terenach zabytkowych oraz pośredniczymy w uzyskaniu zezwoleń konserwatorskich. Zajmujemy się też rozpoznaniem pod kątem konieczności i zakresu prowadzenia ...
Wrocław, Białowieska 12 lok. 8
Centrum Limfologii Sp. z o.o.
W Centrum Limfologii udzielamy pomocy osobom zmagającym się z obrzękami pierwotnymi i wtórnymi, powstałymi między innymi na skutek niewydolności żylnej, przebytych zabiegów chirurgicznych, ciąży czy długotrwałego unieruchomienia. Naszym zadaniem jest opracowanie terapii przeciwobrzękowej , która zwiększy zakres ruchomości i zmniejszy zwłóknienia ...
Drąg s.c. Zakład Przetwórstwa Mięsnego
... Wyróżniamy się świeżością i smakiem mięsa, pozyskiwanego od sprawdzonych dostawców, a także prowadzimy własny ubój. Zapraszamy do skosztowania naszych tradycyjnych wyrobów!
Instytut Maszyn Spożywczych Sp. z o.o.
... Maszyny mają też elektroniczną regulację grubości ciasta, długości pieroga oraz ilości farszu i działają pod napięciem 3x380. Jednak formierki do wyrobów garmażeryjnych to nie wszystko, co oferujemy Klientom. Sprzedajemy też takie akcesoria jak, chociażby pompy do cieczy gęstych do farszy, separatory do oddzielania mięsa od kości czy głowice do formowania osłonek białkowych. ...
Wybrane opinie o firmie
Jako partner biznesowy mogę powiedzieć, że realizacja wszelkich zamówień przebiegała zgodnie z harmonogramem.Firma dostarczała dla mnie urządzenia dla przetwórstwa owocowego. Pracownicy posiadają niezbędną wiedzę techniczną i doświadczenie co przekłada się na jakośc wykonywanych produktów. Współpracę oceniam bardzo pozytywnie. Bogdan Jasiński
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.9
na podstawie średniej opinii z 8 wizytówek.
Storteboom Hamrol Sp. z o.o.
Oferujemy szeroką gamę wyrobów z kurczaka , która jest wciąż poszerzana. Zdobyte przez lata doświadczenie w branży skutkuje wysoką jakością naszych produktów. Niezwykle ważna jest dla nas współpraca z klientami. Dzięki niej jesteśmy w stanie wprowadzać nowe produkty oraz ulepszać te, które od dawna dostępne są w naszej ofercie. ...
Reha-Feet
Reha-Feet zajmuje się rehabilitacją ortopedyczną , neurologiczną i kardiologiczną. Stosuje między innymi takie metody terapii jak terapia manualna Mulligan czy Kinesio-Taping. Rehabilitanci doskonale znają się na masażu - bez problemu wykonają masaż klasyczny, masaż sportowy lub limfatyczny. Oferta obejmuje takie zabiegi fizykalne jak: elektroterapia, ...
Herold sp.j.
... Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...