- Filtruj
-
- Filtruj:
- Lokalizacje
- Kategorie
- Dostępność
- Sortuj
Wędlindrobex Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Marcin Świeboda
Jako profesjonaliści zapewniamy szeroki wybór wędlin oraz mięs, w tym drobiu . W hurtowni Wędlindrobex możemy zaproponować Państwu aromatyczne i dobrze przyprawione wędliny, a także szynki i salami. Oprócz tego polecamy golonki oraz parówki. Prowadzimy także sprzedaż takich wyrobów wędliniarskich jak: polędwica, boczek, kabanosy, pasztet, szynka ...
Inter-Wen Sp. z o.o.
... Inter-Wen posiada ponadto ofertę wędlin i wyrobów mięsnych pod własną marką MAGNAT . Wśród nich znajdują się na przykład: krakowska parzona, szynka szlachecka, kiełbasa wiejska, szynka magnata, szynka dworska, pasztet herbowy, schab magnata, szynka perłowa, schab perłowy, szynka bona., Wszelkie szczegółowe informacje dotyczące obsługi odbiorców biznesowych są udzielana przez dział obsługi klienta, a także dostępnie na stronie internetowej. ...
Wołex Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
... Chcemy zwrócić uwagę na naszą wyjątkową ofertę podrobów, które mogą być zapiekane w foremce lub parzone w jelitach naturalnych. W dziale szynk prezentujemy: szynka prasowana, szynka chłopska, szynka po myśliwsku, szynka staropolska., Nasze wędzonki i wędliny zapiekane, w tym aromatyczny schab , również cieszą się ogromną popularnością. ...
Wybrane opinie o firmie
Czy można także kupić mięso i czy pochodzi ono z własnej hodowli bez hormonów i antybiotyków?
Zaltech Polska spółka z o.o.
... Wśród nich są przede wszystkim producenci wyrobów mięsnych, ale nie tylko. Oferujemy klientom Zaltech Polska: przyprawy do mięs, przyprawy do wędlin, w tym szynki gotowanej i surowej, mieszanki przyprawowe do kiełbas parzonych, gotowanych i salami., Mamy też przyprawy do owoców morza, ryb, wypieków, przekąsek, np. chipsów i przetworzonej żywności. W skład mieszanek wchodzą czosnek, cebula, seler, kolendra, ziele angielskie, chilli, pieprz, a także paprykę . ...
Smak Tradycji s.c. Piotr Tieśluk, Marcin Tieśluk
... Jako jedni z nielicznych na rynku dostarczamy całkowicie naturalne wyroby, które swój smak zawdzięczają odpowiednim przyprawom, a także procesom gotowania, parzenia czy wędzenia. Do ich produkcji stosujemy wysokogatunkowe mięso, z którego powstają nasze wędliny trafiające na stoły prywatnych konsumentów, a także wielu luksusowych restauracji czy hoteli. W naszej ofercie znajdą Państwo: balerony, boczki, szynki, kiełbasy, pasztety, pasztetowe, polędwice, salcesony, kaszanki, smalce, słoninę, suszoną wieprzowinę, chleby, przetwory domowe, kwasy chlebowe., Nasze wyroby można spotkać na terenie całego kraju. ...
-
Firmy z tej branży oceniono na 4.8
na podstawie średniej opinii z 9 wizytówek.
Ppuh Skrzyp s.c.
... W ramach prowadzenia działalności oferujemy kontrahentom komory wędzarniczo-parzelnicze , które przeznaczone są do obróbki termicznej wędlin i mięsa w następujących procesach technologicznych: osadzanie, suszenie (delikatne i intensywne), wędzenie , wędzenie z kontrolą wilgotności, schładzanie, parzenie , barwienie, pieczenie, wietrzenie., Komora wykonana jest w technologii panelowo – modułowej z wysokogatunkowej stali kwasoodpornej. ...
Stil-Mas Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Zakres działalności Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Stil-Mas, obejmuje hurtową sprzedaż mięsa oraz wyrobów wędliniarskich. Oferowane przez nas produkty są w pełni naturalne, bowiem nie zawierają konserwantów, wypełniaczy i barwników. W naszym asortymencie znajdą Państwo szeroki wybór kiełbas . Proponujemy między innymi kiełbasę polską, surową, wędzoną, ...
Herold sp.j.
... Spełniamy wszystkie restrykcyjne normy unijne w zakresie produkcji oraz posiadamy niezbędne pozwolenia na sprzedaż mięsa w kraju i na terenie całej UE. Naszymi klientami są odbiorcy hurtowi i detaliczni. Herold produkuje: wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie, wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa, wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa, wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany, wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona, Szerokim działem naszej produkcji jest wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki. ...