Artykuł sponsorowany

Restauracja pełna aromatu, tradycji i wyjątkowego klimatu, czyli Restauracja Pod Fredrą w sercu Wrocławia

 Restauracja pełna aromatu, tradycji i wyjątkowego klimatu, czyli Restauracja Pod Fredrą w sercu Wrocławia

Restauracje z tradycyjną kuchnią, która odznacza się wysoką jakością, nie są często spotykane. Wrocławska Restauracja Pod Fredrą to lokal w sercu rynku, który szczyci się doskonałymi smakami i klimatycznym wnętrzem. Jej przedstawiciele przez lata działalności znaleźli klucz do zadowolenia swoich gości, którzy chętnie wracają, by posmakować ulubionych dań, przy każdej okoliczności. Sprawdź, co jest tego przyczyną w dalszej części artykułu!

Tradycyjna kuchnia pełna doskonałych mięs

Polskie kulinaria mają długą historię i wielu miłośników. Kluczowym elementem w kuchniach dziesiątek Polaków od lat są różnego rodzaju mięsa i dodatki, które dopełniają każde danie o kolejne smaki. Wrocławska Restauracja Pod Fredrą to miejsce, gdzie można spróbować doskonałych dań mięsnych, które bazują na tradycyjnych recepturach. Dokładnie wyselekcjonowane produkty od sprawdzonych dostawców to kolejny element sukcesu tego miejsca.

W menu znajdziemy przystawki z własnej wędzarni restauracji, które stanowią wprowadzenie do dalszych smaków. Szynki, schaby, a także swojskie kiełbasy można spróbować pojedynczo lub postawić na deskę, która pozwoli zapoznać się z każdym z ciekawych aromatów proponowanych przez szefa kuchni. Kolejnym krokiem w podróży po smakach są doskonałe zupy z wachlarza polskich klasyków, w tym między innymi aromatyczny rosół, pomidorowa i żurek, które rozgrzeją każdego.

Kulminacją smaków proponowanych przez Restaurację Pod Fredrą jest wybór mięs z grilla węglowego, których proces przygotowania goście mogą obserwować na żywo. Wysokiej jakości steki z wołowiny od polskich dostawców, żeberka, szaszłyki i kiełbasy to jedynie część oferowanych przez doświadczonych kucharzy opcji pełnych aromatów. W menu znajdziemy także ryby, ręcznie lepione pierogi, kartacze, a także smaczne klasyczne desery i dodatki do dań dla miłośników różnorodności.

Wyjątkowy klimat i doskonała lokalizacja

Wysokiej jakości smaczne dania to klucz do zadowolenia każdego gościa, jednak na pełną sympatię do restauracji składa się więcej czynników. Wśród nich można wymienić lokalizację, obsługę i klimat wnętrza. Przedstawiciel Restauracji Pod Fredrą dodaje:

Na naszych gości czekamy w sercu wrocławskiego rynku. Ogromną uwagę przykładamy do poziomu obsługi. Staramy się, by nasi kelnerzy mieli szeroką wiedzę na temat każdego z elementów menu, by doradzać i opowiadać o proponowanych daniach. Dbamy o wygląd naszych wnętrz, które dzięki rustykalnej estetyce stanowią dopełnienie klimatu.

Piękny przytulny wystrój, doskonała lokalizacja, tradycyjna kuchnia i kompetentna obsługa to przyczyny sukcesu restauracji Pod Fredrą. Wnętrza czekają na każdego, kto poszukuje miejsca na obiad z rodziną, romantyczny wieczór przy winie i aromatycznych daniach, a także kolację biznesową lub przyjęcie okolicznościowe.

Opracowanie:
Wrocław, Rynek-Ratusz 1
tel. 71 341 13 35
Oceń artykuł (0)
0.0
Komentarze
Dodaj komentarz