Na rynku wędliniarskim i masarskim możemy obserwować od wielu lat zwrot konsumentów ku wędlinom wyrabianym w tradycyjny sposób. Są nie tylko smaczniejsze, lecz przede wszystkim zdrowsze, gdyż nie...
Polska słynie na tle innych państw Europy z produkcji wyjątkowych wyrobów wędliniarskich. Sławę przynoszą nam głównie staropolskie przysmaki, które tworzone są tylko z czystego mięsa, drogocennych...
Wybór metody wędzenia mięsa będzie potem rzutował na jego smak, aromat i kolor. Równie ważny jest wybór gatunku drewna i dodatków do niego. W zakładzie przetwórstwa mięsnego Wołex w Czernichowie...
Polskie wędliny znane są w całej Europie, a może i na świecie, ze swego wyjątkowego smaku i wysokiej jakości. Możliwości technologiczne zakładów mięsnych umożliwiają dostosowanie się do upodobań...
Zwiększ popularność swojej oferty i docieraj do nowych klientów