Nie znaleziono wyników dla zapytania: zaklad miesny - Pilchowice, dlatego rozszerzono promień wyszukiwania dla całej Polski.

415 wyników dla: zaklad miesny w lokalizacji Polska

Wyszukaj frazę zaklad miesny pilchowice

Prosiaczek.Hurtownia mięsa i wędlin

Posiadamy bogatą ofertę wędlin, mięsa oraz drobiu i cały czas ją rozszerzamy. Wszystko po to, by sprostać oczekiwaniom naszych Klientów. Oferujemy w sprzedaży m.in. kurczaki, kabanosy, boczek, parówki , szynki i inne wyroby garmażeryjne. Codziennie zaopatrujemy w świeży towar odbiorców w całym województwie. Zakład mięsny PROSIACZEK ...
Sb. 04:00-10:00

Cezan. Zakład uboju bydła rzeźnego

... Klientów. Na każdym etapie produkcji dbamy o zachowanie najwyższych europejskich standardów, dzięki czemu mięso pochodzące z naszego zakładu jest zawsze świeże i zdrowe. Ubój zwierząt prowadzony jest w taki sposób, by oszczędzić im cierpienia. Dysponujemy nowoczesnymi maszynami, które umiejętnie obsługiwane przez nasz wykwalifikowany ...
Sb. Zadzwoń

Golomb. Przetwórstwo mięsa. R. Golomb

Od początku istnienia zakład największą uwagę przywiązuje do jakości wyrobów. Kładzie ogromny nacisk na produkcję wyrobów bez konserwantów. Zakład przetwórstwa mięsnego spełnia wszelkie wymogi unijne otwierając się na rynek unijny. Wdrożony system HACCP pozwala na utrzymanie wysokiej jakości i bezpieczeństwa produktów. Naszym ...

Zakład masarski. Kreczkowski Michał

Jesteśmy profesjonalnym producentem wędlin . Zajmujemy się produkcją wyrobów garmażeryjnych, szynek, wędlin, kiełbas i innych. Nasz zakład masarski posiada bogatą ofertę mięs wieprzowych i wołowych. Proponujemy zakup wyrobów przetworzonych, w tym: szynek;, wędlin;, boczku;, różnego rodzaju kiełbas i kabanosów;, pasztetów;, wyrobów ...
Sb. Zadzwoń

Waldi sp.j. Zakład przetwórstwa mięsnego

Zakład przetwórstwa mięsnego Waldi oferuje Państwu szynki, kiełbasy, wyroby drobiowe oraz wędzonki. Mamy szeroką gamę produktów mięsnych od wędzonek, wędlin, podrobów, aż po produkty blokowe i smalec. Oferowany asortyment jest cały czas rozszerzany ponieważ linia produkcyjna potrafi być szybko przystosowana do wyrobu nowych Firma ...
Sb. 11:00-15:00

Inter-Bestrol Sp. z o.o.

Jesteśmy producentem wędlin i mięs, które są wytwarzane tradycyjną metodą. Oferujemy Państwu szeroki wybór produktów mięsnych oraz wyrobów wędliniarskich . Nasze wyroby wytwarzamy wyłącznie ze sprawdzonego polskiego surowca. Prowadzimy sprzedaż hurtową oraz detaliczną mięsa i wędlin. Naszymi Klientami są głównie restauracje ...

Wacławscy. Zakład uboju i przetwórstwa mięsnego

Specjalizujemy się w produkcji i przetwórstwie wędlin . Nasi pracownicy to wykwalifikowani fachowcy. Klientami korzystającymi z naszych usług są zarówno małe i duże przedsiębiorstwa, jak i osoby prywatne. Priorytetem dla nas jest zadowolenie Klientów z jakości naszych wyrobów. Zajmujemy się produkcją i sprzedażą m.in.: cielęciny, sadła, ćwierci ...

Szwagros Sp. z o.o. Masarstwo

Początki naszego Zakładu Przetwórstwa Mięsnego Szwagros przypadają na lata dziewięćdziesiąte. Od początku działalności proponujemy naszym kontrahentom wysokiej jakości mięsa i bogaty wybór wędlin. Jesteśmy znanym w regionie dostawcą wędlin . Nasz zakład produkcyjny znajduje się w Kraszewicach. Dzięki nowoczesnej linii produkcyjnej ...
Sb. Zadzwoń

Elimex. Masarnia. Wyroby mięsne.

Przedmiotem działalności firmy Elimex. Masarnia tradycyjna jest produkcja wędlin tradycyjnych, wyroby mięsne i garmażeryjne oraz mięso.Firma posiada hurtownię w miejscowości Młoszowa oraz sklep firmowy w miejscowości Trzebinia. Zakład mięsny rozpoczął działalność w 1989 r. Od roku 2009 zajmuje się produkcją tradycyjnych wędlin ...

Stępczak Grzegorz. PPHU

Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe prowadzone jest przez Grzegorza Stępniaka. Firma na rynku przetwarzania i konserwowania mięsa istnieje od jedenastu lat. Siedziba zakładu mieści się w Przemęcie, w województwie wielkopolskim, powiecie wolsztyńskim i na terenie Błotnicy.

Stanisławów Sp. z o.o. Zakłady mięsne. Mięso, wędliny

Siedziba naszej firmy zlokalizowana jest w Stanisławowie, w województwie mazowieckim, w powiecie mińskim. Jesteśmy profesjonalnym i doświadczonym zakładem mięsnym, działającym w branży nieprzerwanie od 1990 roku.

Sajdak sp.j.

Prowadzona przez nas firma specjalizuje się w produkcji wędlin . Opieramy się na tradycyjnych metodach i sprawdzonych recepturach, dzięki czemu nasze wyroby mają niezwykły smak. W ofercie naszego zakładu wędliniarskiego znajdują się produkty, takie jak: szynka staropolska, kiełbasa tuchowska, pasztet pieczony, kiełbasa żurkowa ...
Sb. Zadzwoń

Gacek Jan. Zakład masarski

W naszej kompleksowo wyposażonej masarni zajmujemy się produkcją najwyższej jakości wędlin opracowywanych na bazie tradycyjnych receptur i świeżych składników. Dodatkowo oferujemy naszym Klientom zakup mięsa wołowego, wieprzowego itd. Zapewniamy kompetentną i fachową obsługę. Zapraszamy do skorzystania z oferty naszego zakładu!
Sb. 06:00-20:00

Katusza Stanisław. Zakład rzeźniczo - wędliniarski

... podchodzimy indywidualnie, chcąc sprostać Państwa wymogom. Gwarantujemy miła obsługę oraz konkurencyjne ceny. Wieloletnie doświadczenie sprawiło, że zyskaliśmy duże grono zaufanych osób, które regularnie kupują nasze produkty. Jeżeli szukają Państwo odpowiedniego zakładu mięsnego, serdecznie zapraszamy do kontaktu telefonicznego ...
Sb. 07:00-16:00

Borowina Zakład mięsny. Podsiadły sp.j.

Nasz zakład zajmuje się produkcją oraz dystrybucją wszelkiego rodzaju wyrobów mięsnych, kiełbasy, szynki, pasztety, oraz innych wyrobów pochodzenia mięsnego. Dbając o zadowolenie klienta dokładamy wszelkich starań aby nasze produkty były produktami najwyższej jakości. Nasze mięso przechodzi liczne badania sanepidowskie ...
Sb. 08:00-15:00

Robeks Sp. z o.o.

Przedmiotem działalności naszej firmy jest klimatyzacja oraz montaż instalacji chłodniczych. Specjalizujemy się w kompleksowej obsłudze inwestycji. Serwis zapewniamy przez całą dobę we wszystkie dni tygodnia. Zajmujemy się: instalacjami amoniakalnymi, chłodnictwem , montażem instalacji chłodniczych, montażem klimatyzacji, pompami ciepła, projektowaniem ...
Sb. Zadzwoń

Zakład Przetwórstwa Mięsa "Olewnik" Sp. J. W. Olewnik

Przedmiotem działalności naszego zakładu jest przetwórstwo mięsa . Jesteśmy po to, aby klienci otrzymywali mięso najwyższej jakości, ale przede wszystkim zdrowe, sprawdzone i bezpieczne. Znajdujemy się w Sierpcu, w województwie mazowieckim. Zakład powstał w 1993 roku.
Sb. 08:00-12:00

Witkowski Andrzej. Zakład mięsny

Jesteśmy zakładem mięsnym zlokalizowanym w Osowie w województwie wielkopolskim, w powiecie gostyńskim. Posiadamy wieloletnie doświadczenie w branży mięsnej, gdyż początki działalności sięgają 1996 roku. Właścicielem jest Andrzej Witkowski.

Zaklad mięsny Łagrom sp. z o.o.

Dysponujemy odpowiednimi uprawnieniami do produkcji na rynki państw trzecich w obszarze mrożenia i składowania mięsa i produktów mięsnych. Wyposażeni jesteśmy w specjalistyczny monitoring temperatury, a także w zintegrowany system komputerowy. Wszystko to pozwala nam na na sprawne zarządzanie magazynem. Jesteśmy pod stałym nadzorem ...
Sb. Zadzwoń

Jerzy Stanisław Czaplicki Zakład Mięsny

Jerzy Stanisław Czaplicki prowadzi Zakład Mięsny w Mławie, w województwie mazowieckim. Specjalizuje się w branży mięsnej, zajmuje się produkcja mięsa i wędlin. Firma powstała w 1994 roku.

Wąs Paweł FPHUT Zakład mięsny

Nasza firma zajmuje się ubojem oraz rozbiorem mięsa wieprzowego . W ofercie znajdą Państwo również ubój usługowy dla właścicieli trzody chlewnej. Prowadzimy sprzedaż detaliczną oraz hurtową. Posiadamy wieloletnią tradycję oraz bogate doświadczenie zawodowe. Gwarantujemy wysoką jakość świadczonych usług, o czym świadczy grono zadowolonych klientów. ...
Sb. 07:00-18:00