Od wielu lat zajmujemy niekwestionowaną pozycję lidera w produkcji
wędlin na krajowym rynku, czego najlepszym potwierdzeniem jest liczne grono stałych odbiorców naszych produktów. Priorytetem jest dla nas dostarczenie Klientom
wyrobów wędliniarskich, które nie tylko zachwycają smakiem i aromatem, ale przede wszystkim wysoką jakością. Opieramy się na tradycyjnych recepturach, nasze wyroby w większości są wędzone w tradycyjnych wędzarniach na drzewo, a jakość wyrobów potwierdzają przyznane nam dyplomy i certyfikaty, m.in. na konkursie Polskiego Producenta Żywności w roku 2003 i 2004.
Spełniamy wszystkie restrykcyjne normy unijne w zakresie produkcji oraz posiadamy niezbędne pozwolenia na sprzedaż mięsa w kraju i na terenie całej UE. Naszymi klientami są odbiorcy hurtowi i detaliczni.
Herold produkuje:
- wędliny cienkie, np. zblewska, jarmarczna, toruńska, serdelki i parówki cienkie
- wędliny grube wędzone na drzewie olchowym - krakowska sucha i parzona, kanapkowa, piwna, szynkowa, delikatesowa drobiowa czy np. jałowcowa
- wędliny surowe - polska, kaszubska, metka, biała surowa
- wyroby podrobowe - pasztetowa wiejska, wątrobianka, salceson biały i czarny, kaszanka, pasztet zapiekany
- wędzonki - boczek surowy i parzony, żeberka wędzone, szynka wędzona, ogonówka, polędwica sopocka surowa i parzona
Szerokim działem naszej produkcji jest
wyrób mięsa wołowego (np. wołowiny bez kości, gulaszowej, szpondera itp.), wieprzowego - schabu, ozorów, karkówki itd. oraz cielęciny - m.in. udźca cielęcego, schabu, łopatki, szynki.
Zachęcamy serdecznie do odwiedzenia naszych sklepów i degustacji znakomitych krajowych produktów. Zapewniamy miłą i profesjonalną obsługę oraz korzystne ceny.