Prowadzimy
sprzedaż mięsa o wyjątkowym smaku i doskonałej jakości. Mamy dostęp do świń lokalnie hodowanych, co jest przewagą nad konkurencją. Pozwala to zapewnić zawsze świeże wyroby mięsne, które codziennie trafiają na stoły polskich rodzin, ale także rodzin w Wielkiej Brytanii, Szkocji, Irlandii i Francji, bo tam też eksportujemy. Dystrybuujemy nasze produkty do sklepów firmowych oraz okolicznych sklepików wiejskich, dzięki czemu nasze wyroby można znaleźć nawet w mniejszych miejscowościach.
Stosujemy tradycyjne receptury, które podkreślają smak mięsa i wędlin. Nasza produkcja nie jest zautomatyzowana, w większości
wykonujemy wyroby ręcznie, wkładając w to całe zaangażowanie. Klienci często doceniają nasze wyroby nie tylko za smak, ale też za starania, za to, że daną kiełbasę, czy szynkę wykonała osoba, a nie maszyna.
Oferujemy produkty takie jak:
- polędwiczki wędzone,
- kabanosy wieprzowe,
- polędwica tradycyjna,
- szynka tradycyjna,
- kiełbasa myśliwska i nożem krojona,
- salceson zawidowicki, wiejski i golonkowy,
- udka wędzone,
- pasztet domowy,
- schab łososiowy.
Zdecydowanie hitem sprzedaży jest nasza
kiełbasa prosto z wędzarni, której mało kto potrafi się oprzeć.
Należymy do Europejskiej Sieci Dziedzictwa kulinarnego. Wiele z naszych produktów otrzymało oznaczenie „Kulinarne Dziedzictwo”. Nasza Kiełbasa Biała Surowa i Domowa zostały nagrodzone w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo za
najlepszy produkt regionalny.