W Magur od początku działalności kładziemy nacisk na sprzedaż zdrowych i świeżych warzyw. W tym celu podpisaliśmy umowy na dostawy warzyw z polskich gospodarstw. Mamy pewność, że warzywa, które po dalszej obróbce trafiają do restauracji, firm cateringowych i hoteli spełniają najwyższe standardy smakowe i jakościowe.
Warzywa, które odbieramy od rolników, myjemy i obieramy przy pomocy obieraczki maszynowej. Następnie warzywa są doczyszczane ręcznie przez wykwalifikowanych pracowników i trafiają do opakowań. Pakujemy próżniowo, co zapewnia przy przechowywaniu w warunkach chłodniczych zachowanie smaku i innych właściwości warzyw przez pięć dni. Warzywa dowozimy do klientów własnymi samochodami dostawczymi.
Do opakowań próżniowych trafiają warzywa w całości oraz pocięte. Warzywa tniemy w plastry, kostkę, słupki, wiórki, piórka, a także szatkujemy. Ziemniaki sprzedajemy również w formie ćwiartek i frytek. Mamy też ziemniaki idealne na kluski, do gotowania i do placków ziemniaczanych.
Ponadto oferujemy w Magur takie warzywa jak:
- marchew,
- cebula biała i czerwona,
- seler,
- pietruszka,
- czosnek,
- buraki.
Ofertę uzupełnia
kapusta biała i czerwona, którą szatkujemy. W procesie obróbki i pakowania warzyw nie stosujemy żadnych konserwantów!
Zapraszamy do skorzystania z oferty Magur! Dodatkowych informacji o dostawach udzielamy telefonicznie i e-mailowo.