Aż 35 różnych smaków pierogów - wybierze swój ulubiony
Aż 35 różnych smaków pierogów - wybierze swój ulubiony, Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki Mirosława Kruk, Cieszyn

Dodatkowe dane

Dane rejestrowe:
NIP: 5481979080
REGON: 523224803
Rok założenia:
2022

O firmie

Siedziba firmy Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki Mirosława Kruk Cieszynie, w województwie śląskim. W branży garmażeryjne wyroby działamy z powodzeniem od 2022 roku. Możesz mieć pewność tego, że wszystkie zlecenia realizujemy z należytą starannością.

Stawiamy na rozwój, bo doskonale wiemy, jak dynamiczny jest sektor, w którym pracujemy. Dążymy do doskonałości i chcemy spełniać oczekiwania najbardziej wymagających klientów.

Wybierz naszą firmę – doświadczeni specjaliści są do Twojej dyspozycji. Napisz lub zadzwoń w celu ustalenia szczegółów współpracy. Nie zastanawiaj się dłużej i już dziś dołącz do grona naszych klientów.

Oferta

Trzy Kruki to domowa pracownia garmażeryjna, w której wytwarzamy dla naszych Klientów tradycyjne pierogi. To jedno z najpopularniejszych polskich dań, którego historia sięga czasów średniowiecza! Początkowo była to raczej odświętna potrawa, która zresztą do dziś kojarzy nam się z pięknie zastawionym wigilijnym stołem, na którym nie może zabraknąć domowych i ręcznie lepionych pierogów. Dziś to danie serwowane jest również podczas zwykłych obiadów i stanowi niemal obowiązkową pozycję w menu restauracji, które gotują zgodnie z tradycyjnymi recepturami.

Nasza pracownia garmażeryjna również oferuje ręcznie wyrabiane pierogi dostępne w aż 35 smakach! Niektóre z nich to:
  • pierogi ruskie,
  • pierogi mięsne,
  • pierogi ze szpinakiem,
  • pierogi z łososiem
  • pierogi z soczewicą,
  • pierogi z kurkami,
  • pierogi z kapustą i grzybami.
Domowe i ręcznie lepione pierogi są bardzo delikatne, ale nie mogą się rozpadać! Żeby tak było, należy korzystać z wysokojakościowej mąki i połączyć ją z idealnie wyważoną porcją składników, takich jak ciepła woda oraz przyprawy.

Nasza pracownia korzysta z receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie i gotuje głównie pierogi wytrawne! Przy ich produkcji ogromne znaczenie ma dla nas sezonowość składników, dlatego często w naszym menu zmieniamy dostępność potraw. Przygotowujemy je tylko ze świeżych mięs i warzyw lub suszonych grzybów.

Jednak poza pierogami dla Klientów serwujemy także:
  • pasztety,
  • krokiety,
  • kluski śląskie,
  • kopytka,
  • dania świąteczne.
Prowadzimy własny catering i chętnie przyjmujemy zamówienia na większą ilość wyrobów garmażeryjnych na przykład na imprezy okolicznościowe albo święta.

Zapraszamy do kontaktu - firma Trzy Kruki z Cieszyna.

Artykuły

Danie dla każdego, czyli jakie są rodzaje pierogów – przegląd z firmą Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki
Danie dla każdego, czyli jakie są rodzaje pierogów – przegląd z firmą Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki
Pierogi to stały element kuchni polskiej – zarówno tej tradycyjnej, jak i nowoczesnej. Dzięki mnogości nadzień mogą być podawane na ciepło oraz jako deser.

Wideo

Kontakt

Kontakt Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki Mirosława Kruk

Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki Mirosława Kruk, Cieszyn

Opinie (0)

Opinie o firmie Wyrób Pierogów Tradycyjnych Trzy Kruki Mirosława Kruk


WeNet jako administrator serwisu nie prowadzi weryfikacji, czy publikowane w serwisie opinie pochodzą od konsumentów, którzy nabyli dany produkt lub usługę lub ich używali.